ISPRAZNILI SE U ŠKOTSKOJ

Štimčev špijun Pavlović: 'Hrvatska je bolja od Walesa, oni ovise isključivo o Baleu'

 AFP

Luka Pavlović Štimčev je skaut za Wales. Međutim, nije išao u Glasgow, gledao je Velšane protiv Austrije u veljači u prijateljskom susretu i temeljito prenio izborniku svoja zapažanja. 'Operacija Wales' odavno je pripremljena, uostalom, nema tu nekih tajni:

- Svi znamo sve o Walesu, nema velikih promjena u odnosu na onu utakmicu u Osijeku. Sve se bazira na učinku Garetha Balea, on je najopasniji i sve ide preko njega. Izdvojio bih još Bellamyja, iskusnog napadača i to je, što se pojedinaca tiče, više manje sve od Velšana. Naravno, uz činjenicu da ne igraju Ramsey i Joe Allen, govori Pavlović koji je skriva da je Hrvatska apsolutni favorit u utorak.

- Wales igra drukčije od ostalih otočkih reprezentacija. Coleman traži igru, nema ispucavanja iz obrane prema naprijed. A to našima paše,onda i mi imamo više prostora i prilika. Sigurno su se i Velšani ispraznili u dvoboju sa Škotskom, to je, kao i za nas susret sa Srbijom, za njih više od utakmice. Ne očekujem da bi nam mogli prirediti neko iznenađenje. Sve ovisi o nama, ako budemo pravi pobjeda ne bi trebala biti upitna, kazao je Pavlović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:54