MAMA I TATA IZ PAKLA

RODITELJI MONSTRUMI Planirali seksualno zlostavljanje svoje djece još prije njihovog rođenja

Sara i Jonathan Adleta iz Ovieda u Floridi su još prije rođenja njihove djece isplanirali kako će ih 'u sklopu odgoja' fizički zlostavljati. 'Roditelji iz pakla' su uhićeni, Sara je priznala krivicu i prijeti joj kazna od 15 do 30 godina zatvora, dok njenog bivšeg muža možda čeka i doživotna robija.

Sara Adleta (29) je priznala krivnju za seksualno zlostavljanje djeteta u dva slučaja, dok je Jonathan (25) proglašen krivim za seksualno zlostavljanje djeteta, također u dva slučaja, i prijeti mu kazna od deset godina zatvora do doživotne robije.

Jonathan Adleta, bivši pomorski časnik, maštao je o danu kad će imati seks s kćerkom. Nakon što su saznali da Sara nosi kćerku, rekao joj je da će se vjenčati s njom ako mu dozvoli da zadovolji tu svoju želju. Kada su dobili sina, očekivao je od Sare da seksualno zlostavlja dječaka.

Adleta je ugledni časnik američke vojske koji je sudjelovao i u akcijama u Afganistanu, za koje je dobio odlikovanje.

Zlostavljanje je trajalo i nakon što se bračni par razveo, a Sara preselila u Orlando. Jonathan je uvjerio Saru da mu dozvoli da zlostavlja kćerku posredstvom Skypea, iako su bili udaljeni jedno od drugog tisuće kilometara.

Američki Federalni istražni ured primio je dojavu o tome da je Sara slala fotografije na kojima su ona i jedno dijete goli jednom muškarcu u Sjevernu Karolinu, a njezina susjeda je izjavila da joj je Sara nudila da joj čuva decu, ali da je ona posumnjala. Kazala je da je vrlo sretna što je poslušala svoju intuiciju i što nije dozvolila da joj čuva djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 02:16