Screenshot
'NOĆNA MORA' TEK POČINJE

DANA WHITE ŠOKIRAO SVOG MILJENIKA I ODUZEO MU POJAS PRVAKA, A OVAJ MU ODGOVORIO: 'Ništa vi nećete napraviti, pi**ice!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2018. 14:16

Conor McGregor bi narednog vikenda u Brooklynu trebao ostati i bez svog drugog UFC pojasa, onog u lakoj kategoriji koji je osvojio prije godinu i pol dana, ali ga nikada nije branio. U trenutku kada Dana White opasa ili Khabiba Nurmagomedova ili Maxa Hollowayja radit će se o pravom UFC pojasu, a onaj koji Irac i dalje ima u svom domu će postati tek uspomena na neka druga vremena, piše Fight Site.

Da je to tako i da je UFC napokon odlučio presjeći ovu “noćnu moru” koja ih je mučila dugo vremena, ponovno je potvrdio čelnik elitne promocije Dana White. U srijedu je na press konferenciji ponovnio da Irac ostaje bez pojasa.

Aug 26, 2017; Las Vegas, NV, USA; Conor McGregor arrives for his boxing match against Floyd Mayweather Jr. at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports / USA Today Sports

Očekivano, to nije najbolje sjelo “The Notorioiusu” koji je odman brže bolje pohitao na društvene mreže kako bi prokomentirao svoj stav. A on je bio prilično vulgaran. UFC-u je poručio da su – “pičke”…

“Ništa mi vi nećete uzeti, nećete ništa učiniti pičke”, napisao je McGregor.

Tijekom press konferencije predsjednik UFC-a je također ponovio da će se Irac sa stopostotnom sigurnošću tijekom 2018. vratiti u Octagon. Hoće li se tada pojaviti sa svojim pojasem ili ne, tek je za vidjeti. Nikakav točniji vremenski okvir, kao i potencijalni protivnik nisu otkriveni.

Narednog vikenda u Braclays Centru će se boriti McGregorov klupski kolega Artem Lobov pa se očekuje da bi i Conora mogli vidjeti u dvorani. Ukoliko se to dogodi, bit će zanimljivo vidjeti kako će se na licu mjesta nositi s gubitkom titule i kakva će njegova reakcija biti.

Poznavajući McGregora, očekuje nas pravi šou…

Linker
26. travanj 2024 17:44