K1 i Boks

Jake Paul otkrio protiv kojeg se UFC-ovog borca nikad ne bi borio: ‘Previsok je i predobar na nogama‘

Jake Paul 

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
Možda za dobar novac i bi

Nakon što mu je propala i zamjenska borba protiv Hasima Rahmana Jr.-a, Jake Paul ponovno je ostao bez protivnika. Originalno se trebao boriti protiv Tommyja Furyja, no ni tu nije imao sreće. Doduše, Paul je sve samo ne sramežljiv kada treba prozivati UFC-ove borce.

No, nije ni to bez razloga. Pobijedio je Paul u svojoj boksačkoj karijeri dvojicu takvih, i to Bena Askrena i Tyrona Woodleyja, a obojicu je nokautirao. Prozivao je tako Paul Conora McGregora, Natea Diaza, Jorgea Masvidala i mnoge druge, no izgleda kako ipak postoji jedan UFC borac s kojim se Paul nikada ne bi usudio ući u ring. Radi se o prvaku srednje kategorije, Israelu Adesanyi.

‘‘On je vjerojatno jedini UFC borac protiv kojeg se ne bih borio. Jako je visok i dug, a njegov stand-up, brate… Jedan je od najboljih, sigurno top tri stand-up borca ikad. Puno je UFC boraca protiv kojih bih se borio, a mislim da je on doslovno jedini protiv kojeg ne bih‘‘, rekao je Paul.

Rekao je i da čeka da Nate Diaz ode iz UFC-a: ‘‘Da, to će se sigurno dogoditi unutar dvije godine. To je ogromno, čovječe. Dolazi sve bliže i bliže realizacije, pogotovo nakon što sad u UFC-u odradi borbu protiv Chimaeva.‘‘

Još se uvijek čeka da Paul otkrije ime idućeg protivnika, ali do tada će se sigurno još malo baviti prozivanjem drugih boraca.

Linker
04. svibanj 2024 23:04