K1 i Boks

Prvak WBC-ove lake kategorije proziva Ryana Garciju: ‘Daj mi svoju riječ da sam sljedeći čak i ako izgubiš‘

Ryan Garcia

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Izmjena dvojice boksača zračila je lošom krvi između njih te nakon idućeg meča obojice, možemo očekivati vatromet

Krajem travnja (4. mjesec) napokon imamo priliku gledati dugoiščekivani meč između Ryana Garcije i Devina Haneyja. Ovih dana činilo se kako „King Ry“ nije dobrog mentalnog zdravlja te je nakon svojih ispada po socijalnim mrežama deaktivirao sve profile i uzeo pauzu od digitalnog svijeta.

Otkako je ova borba najavljena, napravio je neke bizarne stvari kao što je pojavljivanje na konferenciji za novinare na konju, priznanje da puši i pije, žaljenje na cijene ulaznica i mjesto borbe.

Iako su njegovi računi na društvenim mrežama deaktivirani ranije ovog tjedna, sada se vratio na X i odmah se uključio u okršaj s još jednim svjetskim prvakom u Stevensonu, nakon što su njih dvojica razgovarali u Garcijinom Spaceu uživo. U nastavku članka prenosimo kako je tekao taj razgovor.

Stevenson je započeo: “Hoćeš li se boriti sa mnom ako pobijediš 20. travnja? To je moje pitanje.”

Garcia: “Želim revanš s ‘Tankom‘ (Gervontom Davisom). Ako ne mogu dobiti taj revanš, počet ćemo razgovarati. To svima govorim od početka.

Stevenson: "Ne, jedva si to rekao, rekao si da me jedva itko poznaje."

Garcia: “Nisam znao da ljudi to žele gledati.‘‘

Stevenson: “Prestani brate, možeš se prestati zavaravati. Sve si razotkrio, budući da si iskren, budi iskren do kraja.”

Garcia: Borio sam se protiv Gervonte, borim se protiv Devina (Haneyja). Stvarno misliš da se ne bih borio s tobom? Zašto se ne bih borio s tobom?”

Stevenson: "U redu, možeš li mi dati svoju riječ ako izađeš kao pobjednik, čak i ako ne izađeš kao pobjednik, hoćeš li se nakon toga boriti sa mnom?"

Garcia: “Ako ne dobijem revanš s ‘Tankom‘, imaš moju riječ.“

Ovo proizlazi iz prijenosa uživo na Spaceu koji je Garcia podijelio na X.

Nakon svih događanja proteklih tjedana dovodi se u pitanje mentalno zdravlje Garcije nakon prvog poraza u svojoj karijeri koji je doživio u prošloj borbi protiv Gervonte ‘‘Tank“ Davisa. Sve dodatne smetnje ne mogu biti dobra stvar za ‘‘King Ry-ja“ te se nadamo da je njegov fokus i dalje upućen samo na nadolazeću borbu protiv Devina Haneyja.

Linker
23. travanj 2024 01:59