K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte Paulov nokaut snimljen kamerom kraj ringa i Askrenov odlazak s osmjehom na licu

Jake Paul vs. Ben Askren
 Al Bello/Getty Images/Profimedia
Na internetu su se počele pojavljivati razne snimke nastale na intrigantnom boksačkom meču

Jake Paul napravio je ono što je najavio. Rekao je, u četvrtak na konferenciji za medije, kako Ben Askren neće u ringu izdržati dulje od dvije runde te je bio u pravu. Zapravo, posao je završio već prvom kombinacijom koja je pronašla glavu bivšeg MMA borca. Lijevi direkt na koji je Paul povezao desni kroše bio je previše za Askrena, borca koji je kroz karijeru primao razne bombe od ponajboljih MMA boraca svijeta.

No, ono što mu je napravio Paul nije uspio izdržati. Pao je nakon desnog krošea te je ustavši se pokušao nastaviti meč, no sudac mu to nije dozvolio. O kakvom je udarcu riječ najbolje vam može pokazati snimka nastala pokraj ringa, a koja se ovog jutra vrti portalima, društvenim mrežama i forumima.

S druge strane, veliki je broj onih koji vjeruju kako je Ben Askren došao uzeti svojih pola milijuna dolara te takvi velikim dijelom vjeruju da je ishod meča bio unaprijed dogovoren, sve s ciljem da bi se podigla vrijednost Paula pred neke mečeve planirane za bližu budućnost.

Takvima u prilog svakako ide snimka koju možete vidjeti ispod odlomka, a na kojoj Askren odlazi prema svlačionici u društvu svoje obitelji te s osmjehom na licu. On je ring napustio odmah po proglašenju i nije svjedočio emotivnom te vrlo žestokom slavlju svog protivnika.

Linker
26. travanj 2024 09:53