Ostalo

Fedor Emelianenko hospitaliziran u Rusiji zbog COVID-19 oboljenja

Fedor Emelianenko
 screenshot/YouTube
Jedan od najvećih boraca svih vremena nalazi se u moskovskoj COVID bolnici

Fedor Emelianenko ovih je dana završio u moskovskoj COVID bolnici, nakon što su mu se javili jači upalni simptomi. U bolnici je napravljen COVID-19 test koji je dao pozitivan nalaz, nakon čega je MMA borac zadržan, kako se čini iz preventivnih razloga. Prvobitno se nije znalo ništa o tome, dok to informacije nisu došli novinari RT-a, a onda se Fedor odlučio osobno javiti iz bolnice te smiriti zabrinute fanove.

Postavio je jednu stariju fotografiju iz prirode, obznanivši kako mu je trenutno stanje pod kontrolom.

"Hvala svima koji su iskreno zabrinuti za moje zdravlje. Sad se dobro osjećam i zdravlje mi se popravlja. Zahvalan sam liječnicima te medicinskom osoblju na brizi i trudu", kratko je Fedor napisao u navedenoj objavi. Kakve je točno simptome imao, nije nigdje navedeno.

44-godišnja borilačka legenda ove bi godine trebala završiti svoju karijeru. Predsjednik Bellatora Scott Coker objasnio je činjenicu da se Fedor prošle godine nije borio time što takvog borca ne želi dovoditi na priredbe bez publike. Obećao mu je priliku umiroviti se pred punim tribinama na priredbi u Moskvi. Za tako nešto morat će se još malo pričekati, odnosno dok se pandemija u potpunosti ne dovode pod kontrolu.

Linker
26. travanj 2024 09:08