Ostalo

Jake Paul uživa u porazu Claresse Shields: ‘Lažnjaci uvijek bivaju razotkriveni, ona je luzer‘

Amanda Serrano i Jake Paul
 Instagram (jake Paul)
Određena doza ‘‘zle krvi‘‘ postoji između Youtubera i boksačke prvakinje

Nije tajna da Claressa Shields ima velik broj ‘‘hejtera‘‘. Sjećamo se svi incidenata koji su prethodili njenoj borbi s našom Ivanom Habazin. Trener hrvatske boksačice Ali Bashir čak je završio i nokautiran od strane Claressinog brata, a američka boksačica nikako nije oduševljavala svojim izjavama i ponašanjem.

Jedan od onih kojima Claressa nije draga jeste i Jake Paul. Američka Youtube zvijezda i boksač u ranoj fazi karijere uživao je u sinoćnjem porazu Shields. Naime, američka boksačica odradila je svoj drugi profesionalni MMA nastup, a izgubila je podijeljenom sudačkom odlukom od Meksikanke Abigail Montes. Jake Paul putem svog Twitter profila napisao je da voli karmu, pritom označivši Claressu u svoju objavu. Ispod teksta priložio je svoje detaljnije priopćenje i osvrt na Shields.

‘‘Istina boli, ali je nužna. Claressa Shields je luzer, radilo se o MMA-u ili još više o njenom primadona stavu. Lažnjaci uvijek bivaju razotkriveni. Porazi dolaze kada vas ljutnja i mržnja obuzmu. Pitajte Rondu Rousey ili Conora McGregora. Ona (Claressa Shields) je više vremena provela vrijeđajući Jakea Paula, nego učeći Jiu Jitsu. Nikada nije bila zvijezda, a nažalost nikada neće niti biti. Amanda Serrano (najveća žena (borkinja) svih vremena) s druge strane ima 30 nokauta u 42 meča. 2-0 je u MMA-u, obje pobjede došle su submissionom. Čestitke Abigail Montes na pobjedi.‘‘, napisao je Paul.

Inače, Amanda Serrano (41-1-1) jedna je od najboljih boksačica na svijetu, a Jake Paul smatra kako ona ne dobiva dovoljno pažnje, za razliku od Shields. Serrano u svom rezimeu ima zapravo tri profesionalna MMA nastupa. Jednom je remizirala, a dvaput je slavila, posljednji puta u lipnju ove godine. Boksačica iz Portorika prijateljica je Jakea Paula, a nedavno je potpisala i ugovor s Jakeovom promotorskom kućom.

Što se Shields tiče, ona je na konferenciji za medije uoči svoje borbe protiv Montes, dobila priliku osvrnuti se na Jakea Paula te je upitana o eventualnom interesu da nastupi na jednoj od njegovih boksačkih priredbi.

‘‘Nemojte mi iskazivati takvo nepoštovanje. Ja se nikada ne bi borila na ‘undercardu‘ Jakea Paula.‘‘, rekla je Shields koja je zatim usporedila svoja boksačka ostvarenja s njegovim. Claressa je inače svjetska boksačka prvakinja u tri kategorije i moglo bi se reći kako s razlogom nije zainteresirana za Jakeov ‘‘undercard‘‘.

Linker
26. travanj 2024 17:40