Regija

‘Croata‘ Barrio također nastupa na KSW 70 eventu: Čeka ga opasni i iskusni poljski borac

Lukasz Rajewski vs. Croata Barrio

 Ksw
Borac iz zagrebačkog ATT-ja tražit će svoju drugu pobjedu pod okriljem KSW-a

Deset dana dijeli nas od KSW 70 priredbe koju predvode Mariusz Pudzianowski i Michal Materla. Puno više od glavne borbe večeri, regionalne MMA fanove zanimat će novi nastup Ivana Erslana.

Ponajbolji hrvatski MMA borac obračunat će se s Poljakom Rafalom Kijanczukom. Dobre vijesti za regionalne MMA fanove došle su danas iz poljske promocije, jer još će jedan domaći borac nastupati na toj priredbi.

Francisco ''Croata'' Barrio (9-2-0) upisat će svoj treći KSW nastup, a drugu KSW pobjedu tražit će protiv Lukasza Rajewskog (11-7-0). 32-godišnji Poljak odradio je jedan nastup ove godine, a na KSW 66 priredbi, poražen je ''submissionom'' u drugoj rundi od strane Donovana Desmaea.

Rajewski je pod okriljem KSW-a odradio osam nastupa i upisao je četiri pobjede. Između ostalih, hrvatski borac Leo Zulić jedan je od boraca koje je Rajewski pobijedio u KSW-u, a to s dogodilo sredinom 2018. godine. Poljak je kavez dijelio i s trenutnim prvakom KSW-ove perolake kategorije, Salahdineom Parnasseom, a taj meč izgubio je većinskom odlukom sudaca.

Što se ''Croate'' tiče, on ove kalendarske godine nije nastupao, a posljednju borbu odradio je u devetom mjesecu protekle godine. Tada je na FNC-ovoj priredbi u Šibeniku pobijedio Vasu Bakočevića, prekidom u prvoj rundi. Barrio je u nizu od dvije uzastopne pobjede i svakako se nada nastavku pobjedničke serije.

KSW nije još otkrio u kojoj će se kategoriji boriti Barrio i Rajewski, ali borba će se vrlo vjerojatno održati u lakoj kategoriji. Dvojica spomenutih boraca ujedno će i otvoriti KSW 70 event koji se održava 28. svibnja (peti mjesec) u poljskom Lodzu.

Linker
28. travanj 2024 17:28