UFC

Adesanya otkrio moguću kilažu za meč s Blachowiczem: ‘Nemojte se iznenaditi, tijelo zna što radim‘

Israel Adesanya
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘To radim zbog rutine i uma, a ne zbog nekog praznovjerja‘ - poručio je ponajbolji borac današnjice

Čini se da Eugene Bareman, trener UFC-ovog prvaka Israela Adesanye, nije lagao kada je rekao da njegov borac za meč s Janom Blachowiczem neće nabijati mišićnu masu.

Nadolazećeg vikenda čeka nas veliki borilački spektakl. Priredba UFC 259 donosi nam čak tri borbe za titulu, a u onoj glavnoj gledat ćemo 'super fight' između dvojice prvaka - poluteškaša Jana Blachowicza, koji ovom prigodom brani svoj pojas, i Israela Adesanye, prvaka koji za meč karijere privremeno napušta svoju srednju kategoriju.

U danima uoči početka ovog borilačkog događaja mnogi su se pitali s koliko bi se to kilograma na vaganju mogao pojaviti neporaženi Adesanya. A ako ćemo vjerovati 'The Last Stylebenderu', on bi nas mogao sve iznenaditi.

"Tijekom cijelog ovog tjedna namjeravam zadržati istu energiju. Kai (Kara-France) će odraditi saunu i kadu, pa ću i ja napraviti istu stvar koju i uvijek radim. To radim zbog rutine i uma, a ne zbog nekog praznovjerja. Moje tijelo zna da smo u tjednu borbe i počet će gubiti kilograme. Moje tijelo će to učiniti. Tijelo shvaća što radimo", započeo je Adesanya u razgovoru s ESPN-om pa se onda bacio na konkretnije brojke:

"Nemojte se iznenaditi ako na vagu stanem s 87.5 kilograma. Da moram, još uvijek bih se mogao spustiti na 84 kilograma", otkrio je Adesanya.

31-godišnjak s Novog Zelanda inače nastupa u srednjoj kategoriji čija je gornja granica ranije spomenutih 84 kilograma. A stane li Adesanya stvarno na vagu s 87.5, to bi značilo da će biti čak 5 i pol kilograma ispod gornje granice poluteške kategorije (ako gledamo borbe za naslov prvaka).

Više informacija o velikom UFC-u 259 saznajte OVDJE.

Linker
23. travanj 2024 17:54