UFC

Aspinall i Blaydes popili pivo nakon nesretnog završetka borbe: ‘Nakon piva sve je bolje‘

Tom Aspinall, Curtis Blaydes

 Instagram (tomaspinallofficial)
Oraspoložio je svog suparnika nakon tragičnog poraza

"Bolje pivo u ruci nego voda u koljenu" - šaljiva uzrečica koja se nažalost može primijeniti na situaciju koju smo vidjeli unutar i van Octagona u sinoćnjoj borbi Toma Aspinalla i Curtisa Blaydesa. Iako ovdje nije riječ o vodi u koljenu, Aspinallu je ipak stradalo koljeno nakon petnaestak sekundi prve runde. Ono što je Engleza jako razveselilo nakon tragičnog poraza je to što ga je nedugo zatim posjetio njegov protivnik Curtis Blaydes nakon čega su u veseloj atmosferi popili pivo.

"Pivo će oraspoložiti svakoga. Kakav čovjek, veliki Curtis i njegov tim posjetili su me da me pozdrave. Ovakve strašne ozljede se nažalost događaju, sinoć nije bila moja večer." - napisao je Tom Aspinall kao opis na sliku s Curtisom Blaydesom gdje nazdravljaju pivom.

Aspinall je smatram jednim od najvećih potencijala teške kategorije, i mnogi ga vide već sada kao budućeg prvaka. U svojih pet dosadašnjih nastupa pobjeđivao je Arlovskog, Spivaka i Volkova, ali kod najvećeg testa karijere, onog sinoćnjeg protiv Curtisa Blaydesa, nažalost nije uspio dokazati da ga se opravdano smatra velikim potencijalom.

Praktički bez ispaljenog metka Aspinall je upisao prvi poraz nakon šest godina i nažalost nikada nećemo saznati kako bi borba završila da se ova nesreća nije dogodila iz razloga jer je na presici za novinare Blaydes odbacio svaku mogućnost revanša.

"Neću riskirati svoj rang (sa revanšom). Pobijedio sam. Ulazeći u ovu borbu ja sam sebe već vizualizirao kao pobjednika, i borit ću se iduće protiv pobjednika borbe između Ganea i Tuivase. Nema šanse da ću propustiti ovu priliku da se borim protiv jednoga od njih dvojice samo zato da bi čekao Toma Aspinalla da se oporavi od ozljede."

Ono što je sigurno je to da će Aspinallov oporavak trajati duže vremensko razdoblje, a čak i kada počne trenirati zasigurno će mu trebati dugo da se vrati u formu i pripremi za novu borbu. Nakon ovakve ozljede moguće je da ga nećemo gledati minimalno godinu dana u Octagonu.

Linker
02. svibanj 2024 07:59