UFC

‘Notorious‘ u svom stilu o Usmanu: ‘On kopira moje udarce, ta kategorija uskoro je moja‘

Conor McGregor
 Px Images/abaca/Abaca Press/Profimedia
Još jedna sjajna pobjeda Kamarua Usmana nije mogla proći bez komentara Conora McGregora

MMA javnost, uključujući fanove, medije, borce i sve druge vezane uz borilački sport, većinom dijeli isto mišljenje o impresivnoj pobjedi Kamarua Usmana nad Jorgeom Masvidalom u njihovom UFC 261 revanšu. Sve to otišlo je toliko daleko da smo vidjeli i nazive najdominantnijim borcem današnjice. U takvom okruženju, netko s različitim mišljenjem lako će se istaknuti, a zna se tko je UFC-ov majstor za skočiti u prvi plan kad je god potrebno.

Conor McGregor se itekako uživio u svoj stari "Notorious" imidž pa je tako i komentar slavlja prvaka velter kategorije u tom stilu. Ukratko, daleko od toga da je Conor impresioniran, ako ćemo zaključiti po onome što je putem Twittera odlučio pustiti u javnost.

"Usman čak kopira moje udarce. Trebam li se u ovoj fazi karijere boriti protiv njega?", upitao se Conor, postavivši snimku pola minute akcije iz prve borbe protiv Dustina Poiriera, nastavivši: "Nitko ne može kopirati moje riječi i moje udarce bez da dobije batina zbog toga. Sviđa mi se velter kategorija. Uskoro je moja."

Tu Conorovu objavu možete pogledati OVDJE.

Irac ne skriva svoju želju u budućnosti nastupati u kategoriji do 77 kilograma. U istoj se već borio dva puta protiv Natea Diaza te protiv Donalda Cerronea, a izvan kampa se voli opustiti pa je skidanje na 70 sve teže. Ipak, srpanjsku borbu protiv Poiriera odradit će u lakoj kategoriji, nakon čega je najavio napad na pojas koji je već 2016. godine osvojio, ali je bez njega ostao zbog neaktivnosti, bez da ga je ijednom branio. Namjere je još jednom potvrdio u narednoj objavi.

"Dajte mi do kraja godine borbe na težini od 70 kilograma. Uzet ću pojas, a onda se vratiti gore. Idem po gaćice od zelenih gljiva jer 'bilo tko od onih budala može dobiti svoje. Usman, hahahaha", dodao je.

Neovisno o tome što mislili kakve bi bile Conorove šanse u borbi protiv "Nigerijske noćne more", nema sumnje kako bi to bila borba sposobna porušiti sve dosadašnje UFC-ove, ujedno i McGregorove rekorde, po pitanju prodaje prijenosa. Usman je trenutno u takvoj situaciji da su mu glavni izazivači borbi koje je već ranije savladao pa će svakako uskoro i on tražiti svježu krv, odnosno nekoga tko se u Octagonu još nije našao preko puta njega.

Linker
07. svibanj 2024 15:19