UFC

(FOTO) Odgođen povratak T.J. Dillashawa: Bivši prvak stradao na treningu

T.J. Dillashaw
 HANS GUTKNECHT/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Hans Gutknecht/Zuma Press/Profimedia
Čekalo ga se više od dvije godine, a čekat će ga se još neko vrijeme

Bivši UFC-ov prvak T.J. Dillashaw morao je zbog ozljede otkazati svoj nastup na UFC Vegas 26 priredbi.

Nekadašnji kralj bantama odradio je svoju suspenziju i za 8. svibnja dogovorio povratnički meč protiv Coryja Sandhagena, ali od tog susreta, barem na taj datum, neće biti ništa. Naime, Dillashaw je na jednom od posljednjih treninga pred dugoiščekivani meč zaradio posjekotinu iznad desnog oka te sam obavijestio fanove da će zbog iste morati otkazati svoj nastup.

"Tužan sam što vam moram javiti da se povlačim iz borbe zakazane za 8. svibnja. Problem je u posjekotini koja se pojavila nakon sudara glavama. Pokušavamo dogovoriti novi termin čim to bude moguće", napisao je T.J. na Instagramu.

Prema informacijama do kojih je stigao MMA Fighting, borba Michelle Waterson i Marine Rodriguez trebala bi predvoditi priredbu koja nas čeka 8. svibnja.

Dillashawa, podsjetimo, nismo gledali siječnja 2019. i poraza kojeg je doživio od Henryja Cejuda. Bio je to njegov pokušaj da uz tadašnju titulu u bantamu ugrabi i onu u muha kategoriji, no na kraju je ostao bez obje budući da se otkrilo kako je koristio zabranjeni EPO.

Linker
09. svibanj 2024 04:05