UFC

Tony Ferguson: ‘Hoćete da se umirovim? Nema šanse, sad sam tek ljut!‘

Tony Ferguson
 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Treći poraz u nizu nije negativno djelovao na ambicije Tonyja Fergusona

Treći uvjerljivi poraz u nizu nije ono što bi Tonyja Fergusona navelo da pogleda na svoja postignuća i kaže kako je bilo dovoljno te kako nema smisla više narušavati ugled koji je stvorio i sve sjajne rezultate koji su iza njega. Iako je i Dana White sve kratko prokomentirao izjavom kako svakoga dostigne vrijeme, "El Cucuy" se s time ne slaže.

Već na kraju borbe bio je vidno razočaran svojom izvedbom i time što je dozvolio Dariushu da ga prelako ruši i kontrolira. Mnogi smatraju kako je već u prethodne dvije borbe razotkriven i pročitan te da je to razlog tako uvjerljivih poraza, koji su u samo godinu dana od drugog borca kategorije stvorili nekoga kome se masovno preporučuje odlazak u borilačku mirovinu. Ali, on je ustvrdio kako to nije nešto što će se dogoditi.

"Još nije gotovo niti odustajem. Ja na ovo zapravo gledao kao da je tek početak. Umiroviti se i priuštiti mir ovim šup**ma? Ne u mojoj smjeni. Sad sam tek ljut", napisao je na Instagramu Tony, dodavši zahvalu svim hardcore fanovima koji su mu pomogli da se ustane dok je bio na dnu. Uz sve to priložio i snimku nekih svojim impresivnih akcija, onih koji su od njega stvorili jednom od fanovima omiljenijih boraca.

Postavlja se samo pitanje kako dalje graditi Tonyjevu UFC karijeru? Matchmakeri imaju priliku dogovoriti mu neki stilski dobar meč, u kojem bi njegove najveće kvalitete došle do izražava te mu tako mogu vratiti malo pozitivnog momentuma. No, na taj način bi s vremenom ponovno došla borba protiv nekoga iz vrha, a pitanje je može li Tony nešto promijeniti da se više ne dogodi ono što se događalo u borbi protiv Oliveire i Dariusha, gdje je pao doslovno bez ispaljenog metka.

Linker
25. travanj 2024 20:59