UFC

(VIDEO) Jamahal Hill oglasio se nakon nokauta: ‘Ovo je igra koju igramo, ulovio me. Vratit ću se‘

Jamahal ”Sweet Dreams” Hill

 LEANDRO BERNARDES/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Leandro Bernardes/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
UFC 300 je iza nas, a jedan od glavnih protagonista večeri Jamahal Hill je poslao poruku nakon poraza

Nakon sinoćnje povijesne priredbe UFC-a dojmovi su se već pomalo slegli. U glavnoj borbi večeri vidjeli smo ekspresan nokaut Brazilca Alexa "Poatana" Pereire (10-2) koji je još jednom demonstrirao moć svoje lijeve ruke. Jamahal "Sweet Dreams" Hill (12-2) na njegovu je nesreću već u prvoj rundi zaustavljen. Mnogi su imali veća očekivanja nakon ove borbe u vidu kompetitivnosti, ali jedan udarac je promijenio sve.

"Ovo je igra koju igramo, jednostavno ulovio me. Za sve koji brinu, dobro sam. Vratit ću se i dalje ćemo ‘raditi našu stvar‘, znamo koja je naša stvar‘ poručio je "Sweet Dreams" u kratkom videozapisu na svom Instagram profilu.

Fanovi su u komentarima poručili da je "prizemljen" zbog svoje arogancije na sučeljavanju, dok mnogi ističu da nije uspio izdržati ni prvu rundu s "Poatanom". Zasigurno je da je Hill borac na svjetskom nivou te je isto tako sasvim razumljiv negativni animozitet kojeg je "zaradio" ovaj put.

Snimku nokauta možete pogledati na ovom linku.

Linker
23. travanj 2024 22:17