UFC

(VIDEO) Ngannou donio pojas prvaka u Kamerun, oduševljeni sunarodnjaci dočekali ga poput kralja

 screenshot (YouTube)
Po prvi put otkako je savladao Stipu Miočića, Francis Ngannou doputovao je u domovinu

Ulice kamerunskog grada Douale preplavili su oduševljeni sunarodnjaci UFC-ovog prvaka teške kategorije, Francisa Ngannoua. On je u domovinu doputovao otprilike mjesec dana nakon pobjede nad Stipom Miočićem, kojom je osvojio spomenutu titulu. Kamerunci su bili oduševljeni pa je tako kolona vozila unutar kojih se nalazio i "Predator" teško prolazila kroz sve one koji su ga htjeli vidjeti i pozdraviti. Sve je to dokaz kako Ngannou trenutno ima ogromnu podršku u domovini, koju je prije nešto manje od desetljeća napustio u potrazi za boljim životom.

Francis je na kraju primljen od strane vlasti, gdje je dobio državnu nagradu, ali je održao i govor povodom donošenja titule u Kamerun.

"Prije tri godine nisam uspio, ali obećao sam svima vama da ću osvojiti titulu i vratiti vam se s njom. Vi ste bili moja snaga", poručio je sunarodnjacima.

Ngannou je proteklog vikenda uzvratio uslugu Kamaruu Usmanu te je bio s njim u Jacksonvilleu, u kutu tijekom borbe protiv Jorgea Masvidala. Odmah nakon toga napravio je ono čemu se jako veselio, odletio je kući te će u Kamerunu provesti neko vrijeme s obitelji i prijateljima.

Pogledajte kako je njegov doček izgledao!

Linker
07. svibanj 2024 01:52