Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

BIŠĆAN HVALIO VRATARA I PRIZNAO 'Lokomotiva je možda zaslužila i nešto više' TOMIĆ ŽALI PROPUŠTENIM PRILIKAMA 'Sami sebe smo pobijedili'

Nakon slavlja Rijeke u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive u derbiju 26. kola Prve HNL oglasili su se treneri dviju momčadi.
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 29. ožujak 2019. 23:52

Rijekin trener Igor Bišćan korektno je rezimirao utakmicu:

"Čestitam svojim igračima na vrijednoj pobjedi, čestitam i momčadi Lokomotive koja je možda zaslužila i nešto više. Utakmica je bila zanimljiva, žustra, ulog bitan za obje momčadi. Ulaskom u dvoboj sam jako zadovoljan jer smo primirili domaćina, zabili gol, ali nakon toga smo stali. Lokomotiva je osjetila da bi tu mogla preuzeti kontrolu i to je i napravila. Moralo nam se desiti da primimo gol u takvoj igri, bili smo previše pasivni i na lopti i bez nje, a nakon izjednačenja smo se trgnuli i onda i jedni i drugi tražili drugi gol. Sluga nas je par puta izvukao, oni su imali bolje šanse, ali smo se do kraja požrtvovno branili".

Trener Rijeke prvu je izmjenu napravio tek u nadoknadi.

- Nije baš bilo previše opcija na klupi i činilo mi se da ne bi bilo baš pametno da sam nešto išao mijenjati. Sedam bodova viška nije još dovoljno za osiguranje drugog mjesta, još je puno bodova u igri - poručio je Bišćan.

Lokomotivin strateg Goran Tomić jako žali za ispuštenim bodovima.

"Ovako vruć nakon utakmice mogu reći da mi je jako žao, jer smo bili apsolutno bolji od Rijeke. Sami smo sebe pobijedili. Imali smo puno više šansi, igrali smo bolje od njih, pogotovo u drugom dijelu. Čestitam Rijeci, ali smo nezasluženo izgubili. Ostaje žal, jer bi nam bodovi jako puno značili. Igračima ne mogu ništa zamjeriti, pokazali su ogromnu želju, igrali dobro, stvarali šanse, ali lopta nije htjela u gol. Nismo imali sportske sreće. Rijeka ju je imala i to je presudilo. Prvi njihov gol bio je klasični poklon, a drugi su zabili iz kontre kakvih smo mi imali nebrojeno."

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 10:12