Joan Carrillo
 Zeljko Hajdinjak / Hanza Media / CROPIX
EMOTIVNA PORUKA

CARRILLO SE OPROSTIO OD POLJUDA I NAVIJAČA 'Danas je tužan dan za mene, kažem doviđenja, ali jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. studeni 2017. 19:33

Joan Carrillo više nije trener prve momčadi, a ostavka sportskog direktora Marija Branca nije prihvaćena, objavio je u ponedjeljak na izvanrednoj konferenciji za medije u Splitu predsjednik Hajduka Ivan Kos, a kasnije se javnosti odlučio obratiti i sam Carrillo.

- Danas je tužan dan za mene jer napuštam Hajduk. Klub je tako odlučio i to poštujem, iako osjećam da imam snagu i energiju za naći izlaz iz ove situacije. Zahvalan sam i bilo je zadovoljstvo biti trener Hajduka. Bila mi je čast i ponosan sam na to. Želim zahvaliti svim igračima, ljudima u Klubu, stručnom stožeru, gradu koji je moju obitelj i mene prihvatio kao da smo njihovi. Bio sam vrlo sretan ovdje, a posebnu zahvalu upućujem navijačima. Nikad im neću moći zahvaliti za ljubav i emociju koju su mi pružili. Hvala Hajduku koji mi je pružio prilike. Rastanci nisu lagani, ali postigli smo dogovor u kojem Klub nije oštećen. Danas kažem doviđenja, ali jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku. Hajduk živi vječno, stoji na službenoj stranici Hajduka.

Zapresic, 310317.
1.HNL. 26.kolo.
Utakmica Inter Zapresic - Hajduk.
Na fotografiji: Milan Juan Antonio Carrillo.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos:

- Zahvaljujemo mu se na svemu učinjenom, otkako je u zahtjevnom trenutku prošle godine preuzeo ulogu prvog trenera. Momčad je pod njegovim vodstvom odlično izgledala na proljeće kao i u kvalifikacijama za Europsku ligu. Na žalost situacija u kojoj se nalazimo, serija lošijih rezultata i veliki zaostatak za vodećom momčadi uvjetovali su da moramo potražiti druga rješenja. Želimo mu uspjeh u daljnjoj karijeri, a Hajduku će uvijek biti drag gost.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 17:27