Koprivnica, 240819.
Na Gradskom stadionu igra se utakmica 6. kola 1. HNL Slaven Belupo - Varazdin.
Na fotografiji: Trener Varazdina Borimir Perkovic.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Zeljko Hajdinjak / CROPIX

IZ VEDRA NEBA

ČOVJEKU KOJI JE SRUŠIO ATOMSKI DINAMO ZA NAGRADU URUČILI - OTKAZ! Trener Varaždina smijenjen, klub se tek oglasio putem društvenih mreža

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 08.10.2019. u 21:31

 • Nogometni klub Varaždin je bez trenera. Da nam je netko rekao da će se otkaz Borimiru Perkoviću dogoditi u utorak, na kasnu prazničnu večer, ne bismo mu vjerovali. Ali, svijet je pun neočekivanih zapleta i fabula.

  O svemu se varaždinski prvoligaš odlučio javnost obavijestiti putem društvenih mreža. Danas su ionako baš takve platforme mjesta okupljanja prijatelja nogometa.

  - Gospodin Borimir Perković više nije trener nogometaša Varaždina. Klub i dosadašnji trener sporazumno su raskinuli suradnju, a uprava Nogometnog kluba Varaždin zahvaljuje se gospodinu Perkoviću na dosadašnjem angažmanu, iznimnoj profesionalnosti i stručnosti te mu želi puno uspjeha u daljnjem radu - stoji u objavi NK Varaždina na Facebooku.

  Jedinu pobjedu Perković je na klupi Varaždina u HNL-u ove sezone ostvario protiv Dinama. Šest poraza u jedanaest kola očito je bilo previše za upravu kluba.

   

  Iz drugih medija