CROPIX
LOŽA PRESUDILA CVITI U POLUVREMENU

DINAMO U TRI DANA PRIMIO OSAM GOLOVA U PRVOJ HNL, KAPETAN JEDINI PRISTAO IZAĆI PRED NOVINARE Ovo je baš katastrofa, sramota, ne znam kako dalje...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. ožujak 2018. 12:55

Već smo u poluvremenu čuli informaciju da je dobar dio svečane lože - a znamo tko sve u njoj sjedi - presudio Mariju Cvitanoviću. Na kraju je on sam dao otkaz, ali jasno je: da to nije učinio, uručili bi mu ga ljudi iz kluba. Cvitanović je nakon utakmice u svlačionici okupio sve igrače i sve suradnike, štoviše, nije želio započeti oproštajni govor dok nisu stigla i dvojica oružara, čekao je 10 minuta da prisutni budu baš svi s kojima je neposredno surađivao od prvog dana. Onda je rekao da odlazi, objasnio svoju odluku i poglede, zahvalio igračima na suradnji.

A velika većina igrača ostala je još dugo u svlačionici, nisu bili raspoloženi za izjave, odnosno dogovorili su se da će u njihovo ime govoriti kapetan Arijan Ademi. Došao je pred mikrofon, utučen, jadan, blijed. Navikao je on na krize u Dinamu, na razočaranja, ali svejedno ga nikada svih ovih godina nismo vidjeli takvog.

- Zahvaljujemo treneru na suradnji, žao nam je što ovako ispalo. Sramotno! I suigrači i ja svjesni smo toga, dali smo sve od sebe, stvarno nije išlo - rekao je u uvodu Ademi, a onda se dodatno otvorio, priznao da su on i momčad u vrlo delikatnoj situaciji.

- Igramo kao da smo tek počeli igrati nogomet! Užas! Ne znam kako ćemo se izvući, doduše, imamo prednost... Ali nebitni su bodovi, igramo loše, individualno igramo loše, počevši od mene. Doista ne znam što bih vam rekao.

Dinamo je u samo nekoliko dana primio osam golova, što se čini nemogućim na HNL terenima.

- Što da vam kažem, ne mogu reći zašto smo primili osam golova, zašto nismo onda zabili šest. Mi nismo zabili ništa. Katastrofa, stvarno ne znam...

To je bilo to od izjava, zapravo, ni nemaju više što reći. U nedjelju je slobodan dan, bio je planiran i prije utakmice, a u ponedjeljak se igrači trebaju pojaviti na treningu. Tko će voditi taj trening, zasad se ne zna, čak i ako ne bude izabran novi strateg.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 11:19