Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
VRIJEME ĆE POKAZATI

IGOR BIŠĆAN ZAKLJUČIO PRIČU O NAVIJAČIMA 'Ispričao sam se i sada se mogu samo ponavljati. Nadam se da ću kroz rad i vrijeme zaslužiti podršku svih...'

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 14. listopad 2018. 17:16

KN Armada se negativno postavila prema dolasku Igora Bišćana na mjesto trenera Rijeke. Prijepor seže nekoliko desetljeća unatrag, a Bišćan je u velikom intervjuu za SN još jednom objasnio cijelu situaciju.

Ispričali ste se za neprimjerenu reakciju s terena, koja je bila potaknuta i vrijeđanjima s tribina na vaš račun. Što učiniti da taj odmak dijela navijača ne postane teret?

- Iskreno rečeno, ne bih više o tome jer sam već sve kazao. Ispričao sam se i što god dalje govorio mogu se samo ponavljati. Nadam se da ću kroz rad i vrijeme zaslužiti podršku svih navijača Rijeke. Na tome ću, sasvim sigurno, predano raditi u svakom trenutku.

Znate da su navijači emotivno vezani uz trenera koji im je podario povijesni prvi naslov prvaka države. Imate li vi ambiciju da u svojoj eri u Rijeci dostignete iste ciljeve?

- Pa kakav bih ja trener bio kad ne bih imao trofejne ciljeve. Moja temeljna ambicija je izvući maksimum u Rijeci, a u tom kontekstu je znano da ona sada ima obvezan standard borbe za vrh. Želju i nadu kako možemo ostvariti i naslov prvaka ne može mi nitko oduzeti. No, to je proces, treba vremena, znanja, zajedništva i doza sreće da se uspije. Uostalom, u Rijeci to iz svog svježeg iskustva to jako dobro znaju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 09:46