CROPIX
SVI PITAJU ZA LOVRIĆA

KAKAV SCENARIJ ZA 'KRALJA SLOBODNJAKA' HNL-A, IGRAT ĆE S IBRAHIMOVIĆEM? Za Lovrića se raspituje Celtic, ali u lovu su i talijanski klubovi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2019. 14:40

Kristijan Lovrić sve se više spominje i u inozemnim medijima. Nakon što je dva puta matirao Hajduk u samo tri dana, dovoljno, čini se. Kralj slobodnjaka mogao bi na Otok, ali i na Apenine, donose neki mediji...

Lovrić je ove sezone u sjajnoj formi, taj 23-godišnjak je u 12 nastupa u dresu Gorice zabio sedam golova, te upisao četiri asistencije. U Celticu ga vide kao zamjenu za njihovog glavnog asa Mohameda Elyounoussija koji je ove sezone stigao na posudbu iz Southamptona, pišu otočki mediji.

Naime, Elyounoussi je do sada postigao pet golova i upisao tri asistencije i u Southamptonu razmišljaju da ga na zimu povuku s posudbe i bolje iskoriste s obzirom na to da se bore za ostanak u Premier ligi u kojoj su trenutno 18. Iz 11 utakmica imaju tek osam bodova, što je jedan više od 19. Norwicha i tri više od zadnjeg Watforda.

Zagreb, 021119. 
Stadion V. Gorica.
Nogometna utakmica 1. HNL izmedju HNK Gorica i HNK Hajduk Split.
Na fotografiji: Kristijan Lovric.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Lovrić prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura, ali jasno je da će Gorica za njega tražiti i puno više. Škotski mediji pišu kako bi Lovrić mogao stići u Celtic za oko četiri milijuna funti, odnosno nešto više od četiri i pol milijuna eura.

No, postoje još neke opcije. Osim Kelta, Lovrića su pratili skauti Bašakšehira te talijanske Genoe i Bologne. Momčad Siniše Mihajlovića drži sredinu tablice, a u borbi za ostanak itekako bi im dobro došao jedan takav kalibar.

Taj klub je i u ozbiljnim pregovorima sa Zlatanom Ibrahimovićem, koji je poslao poruku da bi rado potpisao...

"Zlatan Ibrahimović u Bologni je izgledna mogućnost. Vjerujte mi, nije nemoguće. On razmatra našu ponudu jer želi pomoći Siniši Mihajloviću. Radimo sve što možemo da to omogućimo, to bi bilo fantastično. Vidjet ćemo", rekao je Walter Sabatini, sportski direktor Bologne.

Zagreb, 021119. 
Stadion V. Gorica.
Nogometna utakmica 1. HNL izmedju HNK Gorica i HNK Hajduk Split.
Na fotografiji: Hamza Barry, Kristijan Lovric, Stanko Juric.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Linker
27. travanj 2024 05:43