Damir Krajač/CROPIX
NIŠTA OD MODRE DEVETKE

Kramarić gubi vrijeme, Čačić ga moli da ide na posudbu: 'Nećeš dobiti puno šansi'

Pa tko je sve odlazio iz Dinama na posudbu! I Eduardo, i Ćorluka, i Modrić... I svi su se oni vratili i napravili velike karijere. Nije to tjeranje - rekao je trener Dinama
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. veljača 2012. 21:11

Još jedne pripreme nakon kojih se postavlja isto pitanje - što će biti s karijerom Andreja Kramarića? Odigrao je tek mali dio prve utakmice protiv Brotnja u Čitluku, nakon toga je bio ozlijeđen, no, zadnjih dana trenirao je normalno. Ipak, nije dobio priliku ni protiv Helsingborga, niti u prvoj utakmici s Midtjyllandom.

- Planirao sam ga koristiti, ali je utakmica otišla u krivom smjeru - rekao je trener Ante Čačić nakon 'polufinalnog' susreta s Dancima. Najavio je da bi mu mogao dati određenu minutažu u finalu, kako bi konačno imao uvid u formu baš svih igrača. Jasno, nije minutaža kao što je imaju konkurenti, ali bolje išta nego ništa. Međutim, nešto kasnije vidjeli smo Čačića u razgovoru s Kramarićem, pričali su u četiri oka. Priznao je Čačić da je Kramariću rekao iskreno svoje mišljenje:

- Kramarić je zanimljiv igrač, koji ne igra puno. I zato mu preporučam da ode na posudbu, da igra, bilo gdje, samo da igra. To je za njegovo dobro, puno je već vremena izgubio ne igrajući, predugo se proteže ta priča oko njega, vrijeme je da se skine ta 'fama'. Bojim se da će biti jako loše za njega ako izgubi još jednu polusezonu. A ljeto je tu blizu, još malo pa kreću pripreme za iduću sezonu, nema više puno šansi. Iskreno, neće dobiti puno prilike pokraj Sylvestra, Rukavine, Krstanovića i Beqiraja, na poziciji polušpice su Kovačić, Sammir i Alispahić, desno je Tomečak... Bolje mu je da igra - rekao je Čačić, koji ne vidi ništa loše u odlasku na posudbu.

- Pa tko je sve odlazio iz Dinama na posudbu! I Eduardo, i Ćorluka, i Modrić... I svi su se oni vratili i napravili velike karijere. Nije to tjeranje, bilo bi dobro da i Kramarić ode i vrati se na ljeto kao igrač s minutažom i odličnim učinkom. Nitko sretniji od Dinama da on proigra, ali kažem, ovdje neće dobiti puno prilika, bolje je da ide na posudbu. Ne smije izgubiti ovu polusezonu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 15:30