screenshot HNTV
KAPETAN IZVAN SEBE

SITUACIJA KOJA JE RAZBJESNILA OSJEČANE NAKON DERBIJA 'Penal? Pa, čovjek ne može stati na nogu! Dinamo je i ovako jak, zar treba i pomoć sudaca?'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 10. veljača 2018. 23:21

Žalili su Osječani nakon utakmice, izlazili iz svlačionice pognutih glava. Ponajviše tužni zbog vlastitih grešaka. Možda bi nešto bilo drugačije da je Eros Grezda zabio na samom početku utakmice.

- Dinamo je zabio sve što je pucao prema golu, mi smo se kasno probudili, zabili dva gola, postojala je neka nada, ali bilo je kasno. Žao mi je zbog tog promašaja, tko zna kako bi završilo. Livaković me pročitao, jako dobro obranio. Sad čekamo Rijeku, bit će teška utakmica, moramo se skupiti, izbrisati ove pogreške, idemo po pobjedu - kazao je Grezda, dok je kapetan Mile Škorić bio oštriji. Ne samo prema sebi i suigračima.

- Katastrofa kakve smo greške činili, kakve smo gluposti napravili, čudili smo se sami sebi. Dinamo je kvalitetan i zna to kazniti. Šteta, možda da je Grezda zabio... Ma, što bi bilo kad bi bilo, bez veze je tako govoriti, ne smijemo primati onako naivne golove. Ipak, oni imaju kvalitetu, Soudani je pogodio u rašlje. Mi smo zabili dva, pokušali treći pa da bude možda nešto, ali... Nisam nikad govorio o sucima, ali ne mogu ovo shvatiti. Jel' to njihov strah da svaki li-la faul ide njima? Jer kod prvog gola nije svirao faul na Ejupiju. Penal? Mudražija ne može stati na nogu. Ponavljam, inače ne govorim o sucima, ali zar baš svaka odluka?! I ovako je Dinamo kvalitetan, pa zar mu treba pomoć sudaca? - istresao je Škorić sve što ga je mučilo.

screenshot HNTV

OVDJE POGLEDAJTE SITUACIJU (Na 2.5 u snimci)

A Modri? Bili su sretni, tri ih boda dodatno približavaju naslovu.

- Nije bilo lagano na kraju, kako je u jednom trenu izgledalo. Ostvarili smo sve što smo željeli, dobro smo ušli i dominirali u utakmici, otpočetka smo krenuli dobro. Osijek nam nije do 4:0 napravio puno, nije mogao do našeg gola, a mi smo trebali zabiti još koji. Svaki je korak na putu do naslova je važan, ova je utakmica sada prošlost, moramo gledati prema naprijed - kazao je Gavranović, dok je kapetan Ademi primao čestitke za dva pogotka.

- Nije moje baš da zabijam, nije mi to primarni posao, ali dobro, drago mi je da sam zabio. Radili smo sve dobro, sve što smo se dogovorili, do tih zadnjih 15 minuta, kad smo pali. To nam se ne smije događati, da tako izgubimo glavu, ali bitna je pobjeda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 05:05