Doumbia
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
SLUŽBENO

STIGLE SU KAZNE ZA DINAMO I HAJDUK Veznjak Modrih suspendiran na dvije utakmice, Bijeli moraju platiti zbog bakljade navijača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2018. 14:52

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer donio je odluke o kaznama za 25. kolo Prve HNL koje je odigrano prošlog vikenda.

Dinamov igrač Tongo Doumbia tako je kažnjen suspenzijom na dvije utakmice i novčanim iznosom od 5.000 kuna. Podsjećamo, isključen je na utakmici Dinamo-Lokomotiva zbog udaranja protivničkog igrača otvorenim dlanom u predjelu vrata.

Kažnjen je i Hajduk i to s 15.000 kuna zbog zapaljenih više od 20 baklji na sjevernoj tribini stadiona tijekom drugog poluvremena utakmice Hajduk-Istra 1961.

Istrin nogometaš Tomislav Čuljak kažnjen je s jednom utakmicom suspenzije i 3.000 kuna zbog isključenja na utakmici protiv Hajduka.

Na kraju kažimo da se u službenom priopćenju Prve HNL navodi i da je kažnjen igrač pionirske momčadi HNK Cibalia Karlo Morovičanin s pet utakmica zabrane igranja.

"Na utakmici 18. kola Prve HNL – pioniri Šibenik-Cibalia isključen je zbog dvije opomene, a pri izlasku s terena i nakon utakmice vrijeđao suca te se drsko ponašao", stoji u priopćenju.

Linker
26. travanj 2024 01:45