Zeljko Hajdinjak / CROPIX
REAKCIJE S GRADSKOG STADIONA

SUĐENJE ISKROJILO RASPLET U KOPRIVNICI: 'Govore mi da je bilo zaleđe, da je napravljen prekršaj...' Riječki kut: 'Zasluženo smo osvojili tri boda'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. listopad 2019. 23:29

Nakon utakmice 12. kola HNL-a izjave za medije na konferenciji za novinare dali su treneri Slaven Belupa i Rijeke.

- Odigrali smo hrabro. Mogu biti zadovoljan situacijski, ali ne i sretan jer smo izgubili. Prenijeli smo pristup i vjeru s treninga na igru. Situacijski i organizacijski odigrali smo jako dobru utakmicu, iznenadili smo protivnika svojim stilom i radom. Imali smo prilike za povećanje vodstva, Rijeka je bila na rubu poraza, izgledali smo dobro, pametno i hrabro. Žao mi je momaka, nismo pobijedili, a mogli smo. Suđenje? Govore mi da je bilo zaleđe i prekršaj na našem vrataru uoči drugog gola, ali nikada ne komentiram stvari na koje ne mogu utjecati - rekao je Tomislav Stipić, novi trener Farmaceuta.

- Čestitke igračima, zahvala navijačima. Sretni smo zbog tri boda, ali start je bio loš, pogotovo prvi dio prvog poluvremena. Bilo nam je teško jer je Slaven promijenio trenera i nismo znali kako će ući u utakmicu. Nismo se snašli, ali smo promijenili stvari, napravili korekcije i ubrzali loptu. Imali smo par dobrih situacija iz kojih smo mogli ranije zaključiti utakmicu. Kad podvučemo crtu kroz cijelu utakmicu, mislim da smo zasluženo osvojili tri boda. Suđenje ne bih komentirao - kaže Simon Rožman, strateg Riječana.

Linker
26. travanj 2024 21:15