Screenshot / YouTube
UVIJEK UZ MODRE

VIDEO: 'MR. DERBY' NE MOŽE BEZ DERBIJA Miljenik Dinamovih navijača se javio uoči utakmice na Poljudu, pogledajte poruku legendarnog Alžirca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2018. 22:14

Fenomenalni Alžirac i miljenik navijača Dinama El Arabi Hilal Soudani ne može, čini se, bez Modrih i bez te usijane atmosfere uoči najvećeg hrvatskog derbija. Nije uzalud zaslužio da ga nazivamo - Mr. Derby!

Pet je godina igrao za najtrofejniji hrvatski klub i u velikoj mjeri utisnuo svoj pečat. Soudani je u plavome dresu bio najdominantniji i najkonstantniji napadač HNL-a u razdoblju kad su Modri osvojili četiri od pet mogućih naslova. Lako je to potvrditi pogledom na statistiku, broj postignutih pogodaka i asistencija sve govori, ali i odokativno je bio najbolji, treba se samo prisjetiti njegovih igara, broja kreiranih šansi, stalne sposobnosti da ni iz čega stvori nešto.

Nedavno se također javio iz Nottinghama, i to uoči utakmice s Young Boysima, a tada je poručio:

"Ovim putem pozdravljam sve navijače Dinama! Ne mogu vam opisati koliko poruka od njih dobivam preko društvenih mreža! Svakodnevno! Te me poruke čine tako sretnim čovjekom da vam to, jednostavno, ne mogu opisati riječima. Od prvog dana otkako sam u Engleskoj navijači Dinama su uz mene, stalno mi pružaju podršku, šalje lijepe želje, čestitaju. Kad sam zabio prvi pogodak za svoj novi klub, dobio sam neviđeno velik broj čestitaka, skroz sam se raznježio... O, kako je to dobro, kako uživam...", riječi su to koje jasno oslikavaju koliko mu znači maksimirski klub i njegovi navijači.

Ovoga puta javio se novom porukom i sa željom da Dinamo pobijedi na Poljudu:

"Dečki, sretno u derbiju na Poljudu. Ajmo, Dinamooo!" javio se iz osobnog automobila legendarni Alžirac.

Derbi je na rasporedu u subotu u 16:30.

Veliki derbi Hajduka i Dinama gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite OVDJE

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 02:19