Matija Djanjesic / CROPIX
POSLJEDNJA KOMBINACIJA ZA ŠAHTAR

BJELICA OSTAO BEZ PLANA B! NA MAKSIMIR ISTRČAVA MOMČAD KOJE JE PREGAZILA ATALANTU, A PROBLEM JE SAMO JEDAN Glavni aduti s klupe ne mogu igrati

Ademi i Dilaver igraju, u odnosu na Harkiv samo jedna promjena!?
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. studeni 2019. 23:02

Rekao nam i je Nenad Bjelica da su svi od kojih se to očekivalo spremni za utakmicu sa Šahtarom. Što znači da neće biti Amera Gojaka i Marija Gavranovića, ali da će oni koji su bili “li-la” stisnuti zube i istrčati u srijedu u Maksimiru.

Dakle, Emir Dilaver, Arijan Ademi i Kevin Theophile-Catherine položili su ‘testove’, palac gore i igraju u srijedu. Po svemu sudeći, sva trojica, odnosno, Bjelica bi mogao Šahtaru sučeliti istu onu momčad koja je zaigrala u Harkivu uz jednu izmjenu: umjesto ozlijeđenog Gavranovića, vraća se Bruno Petković.

Naravno, s Bjelicom treba biti oprezan, uvijek je spreman na neko iznenađenje. Ono što je najvažnije, svaki put kad je dosad priredio neku novost, nije pogriješio. Neka tako bude i sad, nemamo ništa protiv.

Livaković, Stojanović, Leovac, Oršić, Olmo, Moro i Perić sigurni su u prvih 11 i to je onda ona ista momčad koja je srušila i Atalantu 4:0. Tada je Bjelica prvi put predstavio postavu s tri stopera, kasnije je istu formaciju postavio i na Etihadu, pa i u Harkivu, iako je tada razmišljao i o povratku na četiri igrača u zadnjoj liniji.

No, odlučio se za istu priču, nije pogriješio. Kažu da se momčad koja pobjeđuje ne mijenja, ova Dinamova nije pobijedila u Manchesteru i Ukrajini, ali se ukupno pokazala dobrom. I logično je da oni istrče i u srijedu.

Bitno da je većina igrača zdrava, jedino što baš Bjelici ne ostaje Plan B. Gojak i Gavranović, uvijek su bili među prvim adutima s klupe, tu će možda biti novosti.

Linker
26. travanj 2024 07:10