Zagreb, 180919.
Stadion Maksimir.
UEFA Liga prvaka 2019/2020, utakmica GNK Dinamo Zagreb - Atalanta BC.
Na fotografiji: Dani Olmo.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX

ELITA NA MAKSIMIRU

DVA EUROPSKA VELIKANA CILJANO SU STIGLA GLEDATI DRAGULJA U NJEGOVOM PRVOM NASTUPU U LIGI PRVAKA Osim Olma u fokusu su bila još petorica dinamovaca

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 19.09.2019. u 21:02

 • PREPUNE LOŽE Ogled Dinama i Atalante privukao je mnoge

  Bilo je jučer itekako zanimljivo u maksimirskim ložama. Ogled Dinama i Atalante privukao je mnoge. Dinamu su se najavila čak četiri izbornika raznih nacionalnih vrsta.

  Hrvatskog prvaka i Gasperinijevu momčad došli su pogledati izbornik Slovenije Matjaž Kek, Sjeverne Makedonije Igor Angelovski, Slovačke Pavel Hapal, te Albanije Edoardo Reja. Matjaž Kek je jučer na Maksimir došao pogledati svoja dva reprezentativca, dinamovca Petra Stojanovića, te jednog od najboljih igrača Atalante, Josipa Iličića. Makedonski izbornik stigao je, naravno, zbog modrog kapetana Arijana Ademija. Edoardo Reja došao je vidjeti kako se snalazio njegov reprezentativac Berat Djimsiti.

  A da je jučer bilo itekako tržištu zanimljivih nogometaša potvrđuje i broj skauta. Naravno, ovdje navodimo samo one koje su poslali najave dolaska maksimirskom klubu. Uvijek ima i onih koji dođu na utakmice, a prethodno se ne najavljuju. Dakle, Dinamu su se najavili skauti Juventusa, Borussije iz Dortmunda, Eintrachta, Real Sociedada, Manchester Uniteda, Lecha iz Poznana, Rome, Intera, Valencije, Betisa, Southamptona, Lillea, PSG-a, te Saint Etiennea.

  Naši izvori tvrde da su u posebnom fokusu bila petorica dinamovaca, Dani Olmo, Amer Gojak, Nikola Moro, Mislav Oršić i Bruno Petković. Također saznajemo da su skauti Manchester Uniteda i Borussije iz Dortmunda ciljano došli pogledati Danija Olma u njegovom prvom nastupu u Ligi prvaka. Spomenuti klubovi bili su na listi onih koji su se ovog ljeta zanimali za mogući transfer mladog Dinamova veznjaka i kapetana mlade španjolske vrste, prvaka Europe iz Italije i San Marina.

   

  Iz drugih medija