Reuters / REUTERS
ČUDESNA VEČER

FOTO: LIVERPOOL STRADAO U NAPULJU BEZ IJEDNOG UDARCA U OKVIR Čudesni tinejdžer ušao u povijest hat-trickom, Lovren ostao na klupi!

Nevjerojatnu večer imao je Haaland u redovima Salzburga, a s druge strane totalno je podbacio branitelj naslova u Ligi prvaka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. rujan 2019. 01:07

Erling Haaland vjerojatno nije očekivao da će biti jedan od junaka večeri, ali to se dogodilo što je zablistao u utakmici protiv Genka, zabio čak tri gola. Salzburg je slavio čak 6-2 u neobičnoj utakmici s nosam golova, a pao je i aktualni prvak, osvajač Lige prvaka - Liverpool...

Devetnaestogodišnji Haaland ušao je u povijest Lige prvaka, jer je treći najmlađi igrač ovog elitnog natjecanja a koji je zabio čak tri gola na jednoj utakmici. Mlađi su jedino bili Raul i Wayne Rooney.

U skupini G u Francuskoj su Lyon i Zenit odigrali 1-1 te potvrdili da će ovo biti vrlo neizvjesna skupina. Poveli su Rusi preko Iranca Azmouna (41), a za Francuze je izjednačio Nizozemac Depay u 50. minuti iz penala.U ovoj skupini Leipzig je slavio kod Benfice s 2-1 s dva gola Tima Wernera.

U skupini H u Londonu je Valencia iznenadila Chelsea s 1-0. Rodrigo je u 75. minuti zabio za Valenciju, a dvije minute prije kraja Barkley je promašio penal. Mateo Kovačić je igrao do 80. minute za Engleze.

Iako jako oslabljen u odnosu na čudesnu prošlu godinu Ajax je u Amsterdamu s 3-0 svladao Lille. Domagoj Bradarić je odigrao cijelu utakmicu za Francuze.

U skupini E Napoli je s 2-0 pobijedio europskog prvaka Liverpoola s Dejanom Lovrenom, koji je ostao na klupi. Igralo se odlično, no nije bilo golova sve do 82. minute kada Dries Mertens iz penala dovodi Napoli u vodstvo. U 92. minuti Llorente diže na 2-0 i zasluženu pobjedu Napolija. Ostat će upisano da Liverpool nije uputio niti jedan udarac u okvir u cijeloj utakmici...

Linker
08. svibanj 2024 16:14