Foto: Damir Krajac / CROPIX
OGLASIO SE I DŽEKO

'STVARNO ŽIVCIRA KADA PRIMIŠ GOL TAKO SRETNIM UDARCEM KOJI KAO DA JE S DRUGE PLANETE' Igrači Rosenborga u nevjerici: 'Pa to nije bila ni šansa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2019. 10:50

Teško je nogometašima Rosenborga palo ispadanje od Dinama u playoff rundi Lige prvaka.

Dinamo je nakon 2:0 pobjede na Maksimiru odigrao 1:1 u Trondheimu i tako sačuvao prednost iz Zagreba, a domaćine je presjekla bomba Amera Gojaka iz 70. minute. Džoker s klupe zabio je svega četiri minute po ulasku u igru i uništio sve nade Rosenborga.

"Pokušavali smo na sve načine, ali nismo uspjeli uspjeli. Bili smo jako blizu Lige prvaka, ali što je, tuje. Ponosan sam na našu borbu i dominaciju, a u prvom smo poluvremenu bili bolji. Kada su zabili gol, shvatio sam da je gotovo", izjavio je nakon susreta Andre Hansen, vratar Rosenborga.

Oglasio se i bek Birger Meling.

"Kontrolirali smo cijelu utakmicu, a skoro da nisu stvorili priliku. Stvarno živcira kada primiš gol tako sretnim udarcem koji kao da je s druge planete i to još pogrešnom nogom. Da to ponovno pokuša, nema šanse da bi zabio gol", izjavio je Meling.

Nezadovoljstvo nije skrivao ni Samuel Adegbenro, krilni napadač Rosenborga.

"Igrali su loše i zabili sretan gol, a to nije bila niti šansa. Razočaran sam, vjerovali smo da možemo proći", izjavio je Adegbenro.

Velika anketa SN - koga biste voljeli u skupini Lige prvaka s Dinamom?

U prvoj jakosnoj skupini nalazi se sedam prvaka najbolje rangiranih europskih liga te Liverpool kao aktualni europski prvak. Bilo koji protivnik iz ovog 'šešira' bit će jako težak.

Ni druga jakosna skupina ne nudi lakog protivnika. Tu su oba madridska kluba, Borussia Dortmund, Napoli, Tottenham, Ajax, Šahtjor i Benfica. Sve velikan do velikana.

Četvrta jakosna skupina nudi neke potencijalne zamke, poput Atalante, Leipziga i Lillea, ali i nekoliko klubova protiv kojih se 'može igrati' pa će tu Dinamo tražiti bodove.

Povodom Gojakovog gola oglasio se i Edin Džeko. Za razliku od Norvežana, on je duhovito reagirao na jedan komentar kolege iz BiH reprezentacije.

"Znaš i lijevom, a?", napisao je Džeko.

Linker
26. travanj 2024 10:14