Alexander Hassenstein/Getty Images
SVE JE MOGUĆE, ALI...

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ODUŠEVIO NAJAVOM NOGOMETNOG SPEKTAKLA KOJI ČEKA CIJELI SVIJET 'Šta god bude, ja sam pobjednik! Tako da sam miran...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2019. 21:27

Liga prvaka vraća se na velika vrata večerašnjim prvim utakmicama osmine finala, a apsolutna poslastica tjedna je okršaj Manchester Uniteda i PSG-a na Old Traffordu. Uoči utakmice iz SAD-a se javio legendarni Zlatan Ibrahimović koji je nosio dres oba kluba, te na svoj način najavio ovaj susret.

"PSG igra protiv momčadi koja je u velikoj formi i večeras je sve moguće, ovakav United može sve, protiv koga god igrao. Da ste me pitali za prognozu prije nekoliko mjeseci, rekao bih da je PSG favorit, ali sada je sve drugačije. Šta god bude, ja sam pobjednik!", rekao je u svom stilu legendarni Ibra koji je za PSG postigao nevjerojatnih 152 gola u 180 utakmica, pa 2016. godine prešao upravo u Manchester United.

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 18:  Zlatan Ibrahimovic of Manchester United looks on during the Premier League match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford on November 18, 2017 in Manchester, England.  (Photo by Gareth Copley/Getty Images)
Gareth Copley/Getty Images

Nažalost, tamo ga sreća nije pomazila, većinu je vremena bio ozlijeđen, ali je i na Old Traffordu ostavio trag (29 golova u 53 nastupa).

"Tko god prođe dalje, ja ću i dalje imati svoj klub u Ligi prvaka. Tako da sam miran, kako god bude", poručio je 37-godišnji švedski niternacionalac bosanskih korijena.

Linker
26. travanj 2024 09:53