Screenshot (HNTV)
DONOSI HNTV

VIDEO: POGLEDAJTE TAKTIČKU ANALIZU I NAJAVU DINAMOVOG GOSTOVANJA U TRNAVI Modri love važnu pobjedu protiv ekipe koja gaji dosta agresivan nogomet

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2018. 15:14

Puno će toga biti jasnije nakon Dinamovog gostovanja u Trnavi. Modri ove sezone igraju sjajno i san o europskom proljeću mogao bi doći na korak do ostvarenja ako momčad Nenada Bjelice ovog četvrtka u trećem kolu grupe D Europske lige ugrabi puni plijen.

Dinamo je u ovim trenucima predvodi svoju skupinu s maksimalnih šest bodova, a upravo im je domaćin ovog susreta prva pratnja s tri manje. Važno je naglasiti i da se ova utakmica igra pred praznim tribinama, što je još jedna dobra vijest za Modre koji tako neće osjetiti vatrenu atmosferu koju ih je mogla dočekati na ovom ispitu.

"To je ekipa koja gaji jedan dosta agresivan nogomet, nogomet koji je jako čvrst i s puno preskakanja. Imaju dobar aut i jako dobar prekid", upozorio je u analizi HNTV-a bivši hrvatski reprezentativac Mario Tokić.

"Dinamo sigurno ide na pobjedu", ustvrdio je Tokić aludirajući na to da tri boda dovode ih korak bliže ostvarenju toliko željenog cilja.

"Očekujemo Dinamo u jednom dobrom bloku, u jednom udvajanju i nedozvoljavanju protivničkim veznim igračima slobodan pas", utvrđeno je u analizi koju možete u cijelosti pogledati u ovome članku.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 01:07