SN
'RUSIJA NAŠIH SNOVA'

APSOLUTNI HIT ZLATKA DALIĆA I DALJE PUTUJE PO HRVATSKOJ Promocija knjige 'Rusija naših snova' 21. svibnja u Puli! Ćiro i Scoria posebni gosti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. svibanj 2019. 10:17

Pula će ovoga tjedna živjeti u znaku nogometa. Uz finale Hrvatskog kupa Dinamo - Rijeka u srijedu, 22. svibnja, održat će se i UEFA-in kongres o sigurnosti na stadionima, a lijepa uvertira u nogometne dane (utorak, 21. svibnja), bit će promocija knjige Zlatka Dalića "Rusija naših snova" u izdanju Sportskih novosti.

Organizator promocije je poznati novinar Daniel Sponza koji je lani u vrijeme SP-a u Rusiji organizirao zajedničko gledanje prijenosa utakmica na pulskom Forumu, te finala u Areni. Na Forumu se za šest utakmica skupilo gotovo 25.000 ljudi, a na gledanju finalu u Areni 10.000 navijača. Sponza kaže:

- Promocija knjige izbornika Dalića je prekrasni finale pulske priče o Vatrenima u dane SP-a. Veličanstvena slika zajedničkog gledanja finala SP-a u Areni obišla je cijeli svijet i nazvana je drugim najboljim mjestom na svijetu za uživanje u finalu. To je bila vrhunska promocija Pule i Istre, pa je i Turistička zajednica Istre taj događaj proglasila najboljim eventom u 2018. godine. Zahvaljujemo izborniku Daliću što se odazvao pozivu i uljepšao sportske dane u Puli.

Hanza media

Promocija će se uz slobodni ulaz za sve i mogućnost nabavke i potpisivanja knjige "Rusija naših snova" održati u kongresnoj dvorani hotela Park Plaza Histria (utorak, 21. V. u 20 sati), a Dalićevi gosti na promociji bit će proslavljeni nogometni stručnjaci Miroslav Ćiro Blažević i Elvis Scoria te izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić i glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko.

Linker
26. travanj 2024 21:17