REUTERS/Kai Pfaffenbach Livepic / REUTERS
MA KAKVA MIROVINA

BIVŠA ZVIJEZDA ARSENALA I BAYERNA RAZVALJUJE NA DRUGOM KRAJU SVIJETA Polomio je 'vratnicu', ali tu se nije zaustavio...

Lukas Podolski zabio je tri gola za svoj japanski klub, a posebice impresivan bio je njegov prvi gol...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. prosinac 2019. 18:37

Lukas Podolski nije u najboljim igračkim godinama, ali nije zaboravio zabijati sjajne golove. Bivša zvijezda Bayerna već je dvije godine u japanskom Vissel Kobeu, a tamo je zabio 15 golova u prvenstvu.

A zadnja tri stigla su s - posljednje utakmice! Hat-trick s potpisom bivšeg igrača Arsenala i više je nego dojmljiv dokaz da je i dalje, sa svoje 34 godine, itekako u formi. Prvi gol bio je i više nego sjajan, od vratnice s nekih 15-ak metara, a onda su stigla i druga dva.

"Bravo, Lukas, još nisi za staro željezo!", "Vrati nam se u Bundesligu", "Polomio si vratnicu!"..., samo su neki od poruka fanova nakon sjajnog izdanja bivšeg njemačkog reprezentativca.

Dakle u utakmici svoje Vissel Kobea zabija je u 36. minuti, potom u drugom poluvremenu u 78., te u 85. minuti i svakako zasluženo ponio lentu najboljeg igrača utakmice, ali i kola.

Utakmica je na kraju završila 4-1 protiv posljednje momčadi lige (Jubilo Iwata), a njegov Kobe nalazi se na osmom mjestu s 47 bodova.

Podolski je u karijeri igrao za Köln, Bayern, Arsenal, Inter, a na japansku ligu odlučio se nakon dvogodišnje epizode u turskom Galatasarayu. Za njemačku reprezentaciju odigrao je ukupno 130 utakmica.

Linker
26. travanj 2024 20:29