Dinamo aerodrom
 Srdjan Vrancic / CROPIX
EKIPA S TRIBINE

'NETKO ZA OVO MORA ODGOVARATI U DINAMU! KLUB MORA POŠTIVATI SVOJU POVIJEST Navijači poslali poruku Modrima nakon detalja koji je izazvao more reakcija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2019. 17:13

Puno je reakcija izazvao članak oko Dinamovih zvjezdica, zašto Dinamovi nogometaši i članovi stožera i dalje hodaju u trenirkama s dvije zvjezdice iznad grba, iako službeni grb ima tri zvjezdice. U redakciju smo dobili i ovu reakciju od grupe navijača s Dinamove zapadne tribine, s pitanjima upućenima Dinamu:

“Molim vas, objasnite mi zašto veliki klubovi imaju zvjezdice iznad grba i zašto su njihovi navijači ponosni na te zvjezdice pa ih ponosno nose gdje god da njihov klub igra. Objasnite mi molim vas zašto moj klub u godini kada promovira tri zvjezdice povodom trideset osvojenih prvenstava, samo na dresu ima tri zvjezdice?

Zašto moj klub ode kod gradonačelnika na primanje u trenirkama s dvije zvjezdice i nakon toga na klupi za vrijeme utakmice u Ligi prvaka fizioterapeut i pomoćni trener sjede u opremi s dvije zvjezdice, a do njih igrači s tri zvjezdice! Zašto u fan shopu nema za kupiti i nešto osim dresa, a da ima tri zvjezdice, što bi bilo normalno. Zašto kod nas nije normalno? Je li normalno da veliki klub u godini u kojoj je promovirao tri zvjezdice i dalje tiska novu robu s dvije zvjezdice i prodaje ju u fan shopu? Netko je napravio pogrešku s ugovorom oko opreme, netko ne radi svoj posao i za to mora odgovarati, a neki pojedinci u klubu moraju shvatiti kako mi navijači ovaj klub volimo iznad svega i da želimo da bude velik po svemu, pa tako i po poštivanju svoje povijesti, ugleda i tradicije.”

Domagoj Štefanac - Bučo i ekipa s tribine!

Linker
20. travanj 2024 11:26