Quique Setien
 Alex Caparros Getty Images
DOBRO GA PRIHVATILI I NAVIJAČI

NITKO NIJE TOLIKO ODUŠEVLJEN NOVIM TRENEROM BARCELONE KAO ŠTO JE NJEGOV SIN 'To mu je bila životna želja! Jeb***, moj otac će trenirati Messija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2020. 13:37

Premda Setien nije vodio klubove najviše razine, i premda kao trener nikada nije osvojio trofej, publika je zbog načina igre kojeg promovira pozdravila njegov dolazak na klupu Barcelone.

Na to ukazuju ankete. Na pitanje “Čini li vam se Setien dobrim trenerom za Barcu?” oko 69 posto čitatelja novina La Vanguardia, gdje je prikupljeno 7.000 glasova, reklo je “Da”.

Na portalu Mundo Deportiva se 78 posto čitatelja izjasnilo kako im je drago što je on trener. On je u anketi novina Sport bio dobio najviše glasova i uoči izbora. Za Setiena je glasalo 39 posto čitatelja, a 21 posto za Mauricija Pochettina.

Njegovim preuzimanjem Barcelone posebno je bio oduševljen njegog sin Laro Setien.

- Vidio sam na društvenim mrežama da je među kandidatima. Igrao sam Fortnite sa prijateljima kada me je nazvao i rekao da je potpisao. To mu je bila životna želja, to sam siguran. Moj otac nikad neće moći ovako uživati. Jeb***, moj otac će trenirati Messija - rekao je mlađi Setien.

Linker
27. travanj 2024 05:22