Screenshot
NO, TO NIJE BILO SVE...

VIDEO: PRIVEDEN SLAVNI NIZOZEMAC, POJAVILA SE I SNIMKA INCIDENTA PIJANOG NOGOMETAŠA Nogama udarao po automobilu i napravio veliku štetu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. lipanj 2019. 19:04

Nizozemski mediji izvijestili su da je legendarni nogometaš Wesley Sneijder uhićen zbog narušavanja reda i mira u alkoholiziranome stanju. Pijani Sneijder napravio je štetu na tuđem automobilu u vrijednosti 6000 eura.

Veznjak koji trenutno igra u Kataru za Al-Gharafu štetu je napravio u Utrechtu prošle nedjelje kada se vratio u svoj rodni grad, a sada su objavljene i snimke koje potvrđuju incident. 35-godišnji Sneijder uhvaćen je kako se penje na krov automobila i nogama mlati po vjetrobranskom staklu. Engleski Soccer News dodaje i da je nakon toga prišao nepoznatoj plavuši te je na silu poljubio.

Nizozemskog nogometaša policija je privela zbog narušavanja reda i mira, no pustili su ga na slobodu nakon što je vlasniku platio štetu na automobilu.

Policija je odbila potvrditi da je priveden bivši veznjak nizozemske reprezentacije i Real Madrida, ali su izdali priopćenje u kojemu je pisalo da je uhićen 35-godišnji muškarac zbog uništavanja tuđe imovine.

Za Oranje je Sneijder nastupio 134 puta i postigao 31 pogodak, a zenit karijere dostigao je kada je 2007. prešao iz Ajaxa u Real Madrid za 27 milijuna eura što je do danas drugi najskuplji transfer nekog nizozemskog nogometaša.

Linker
27. travanj 2024 03:42