Facebook
TRAGIČNE VIJESTI

OSNIVAČ FUTSAL DINAMA IZGUBIO BITKU ZA ŽIVOT Jedan od najboljih igrača i veliki prijatelj shrvan: 'Dao bi sedam Kutija samo da se izvukao! Užas!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2017. 23:36

Tragične vijesti stigle su iz Varaždina gdje je preminuo jedan od najpoznatijih malonogometaša u Hrvatskoj i osnivač Futsal Dinama, Mate Čuljak (42).

Naime, za vrijeme utakmice između njegove momčadi Hudek ErgoTrans i sastava Bilikum Petkom, Čuljku je pozlilo te se srušio na terenu. Kolege i igrači odmah su mu pritrčali u pomoć, a odmah potom hitno je prevezen u Opću bolnicu Varaždin.

Stanje je bilo iznimno kritično, liječnici su se borili za njegov život, ali je Mate na kraju tu bitku izgubio.

Čuljak je također jako bio povezan s igračima i vodstvom Cvjetnog Poliklinike Milojević koja se u četvrtak okitila prvim naslovom prvaka na Kutiji Šibica, ali baš nikome nije do slavlja. Igrači su potreseni ovom užasnom viješću.

- Nitko ne slavi. Jako nas je sve potresla ova vijest. Nitko ne zna što se točno dogodilo. Svi koji su ga poznavali znali su da je bio duša od čovjeka. Nikad nije niti pušio niti pio. Dvaput tjedno igrao je tenis, a dvaput nogomet, bio je pojam pravog sportaša. Strašno što se dogodilo. Dao bi svih svojih sedam 'kutija' samo da se izvukao...užas - kazao je Matija Capar.

Linker
11. svibanj 2024 04:54