Soccer Football - Group A - Real Madrid v Club Brugge - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - October 1, 2019 Real Madrid's Sergio Ramos, Luka Modric, Raphael Varane and Thibaut Courtois look dejected after Club Brugge's Emmanuel Dennis scored his second goal REUTERS/Sergio Perez - RC154D577AF0
REUTERS/Sergio Perez

JEDINICA U PROBLEMIMA

ŠPANJOLCI OTKRILI PRAVI RAZLOG MISTERIOZNOG POTEZA ZINEDINEA ZIDANEA Jedan od najboljih vratara svijeta pati od ozbiljnog psihološkog problema?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 03.10.2019. u 23:39

 • Što se zapravo dogodilo s Thibautom Courtoisom, prvim Realovim vratarom u utakmici Lige prvaka protiv Club Bruggea?

  Zinedine Zidane je prvog vratara zamijenio na poluvremenu kod vodstva Club Bruggea 2:0, a Courtois je ispraćen zvižducima s tribina. Na presici nakon susreta Zidane je bio misteriozan oko razloga njegove zamjene. Samo je rekao da je imao problema zbog kojih je kasnije propustio i sve momčadske treninge. Medijski se nagađalo da je imao želučanih problema, a Realova liječnička služba kasnije je otkrila pravi problem.

  Iako nije službeno objavljeno, neki španjolski mediji navode: Courtois pati od ansioznog poremećaja, inače psihološkog problema čiji su fizički simptomi vrtoglavica i želučane smetnje. Belgijskom je čuvaru mreže bilo loše u toj mjeri da ga je autom sa stadiona morao odvesti otac.

  Kako stvari stoje Courtois neće konkurirati za subotnju utakmicu protiv Granade, drugoplasirane momčadi španjolskog prvenstva.

  Zidane ima puno povjerenje u Courtoisa, ali Belgijanac se nalazi na udaru navijača koji su očito pridonijeli njegovim smetnjama...

  Iz drugih medija