PIRAEUS, GREECE - NOVEMBER 12: Ante Cacic, manager of Croatia looks on during the FIFA 2018 World Cup Qualifier Play-Off: Second Leg between Greece and Croatia at Karaiskakis Stadium on November 12, 2017 in Piraeus, . (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Catherine Ivill/Getty Images / Getty Images

Zlatko Dalić

SVE JE BILO BRZO GOTOVO

DAVOR ŠUKER I ZLATKO DALIĆ POSTIGLI DOGOVOR 'Apsolutno je opravdao naše povjerenje i pokazao da zaslužuje klupu hrvatske reprezentacije'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.11.2017. u 13:03

 • Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i izbornik Zlatko Dalić postigli su dogovor oko nastavka suradnje, pa će tako Dalić voditi Vatrene i na izborenom Mundijalu u Rusiji 2018. godine. 

  Podsjetimo, Dalić je preuzeo reprezentaciju nakon remija protiv Finske te je pobjedom protiv Ukrajine osigurao dodatne kvalifikacije, u kojima su Vatreni s ukupnih 4:1 slavili protiv Grčke i tako izborili deseto veliko natjecanje od samostalnosti.

  - Zlatko Dalić apsolutno je opravdao naše povjerenje na utakmicama protiv Ukrajine i Grčke i tako potvrdio ispravan odabir nakon Finske. Kao što smo se brzo dogovorili kada smo se prvi puta čuli, tako smo i sada vrlo lako postigli dogovor, što svjedoči da imamo zajednički interes, a to je uspjeh hrvatske reprezentacije. Izborniku čestitam na onome što je odradio u kratkom roku, pokazao je da zaslužuje klupu hrvatske reprezentacije. Zlatku i reprezentaciji osigurat ćemo maksimalne uvjete uoči Rusije kako bismo tamo mogli ostvariti što bolji rezultat", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker, stoji na službenoj stranici Saveza.

  Zagreb, 071017.
Hotel As.
Predsjednik HNS-a Davor Suker odrzao konferenciji za medije na kojoj je obznanio ime novog izbornika reprezentacije Zlatka Dalica.
Na fotografiji: Davor Suker.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
  Marko Todorov / CROPIX
   

  - Ponosan sam na ovo što smo napravili u posljednje tri utakmice jer je plasman na Svjetsko prvenstvo od velikog značaja za cijeli hrvatski nogomet. Rekao sam da ćemo lako postići dogovor što se danas i potvrdilo. Zahvaljujem predsjedniku Šukeru i Izvršnom odboru Saveza na povjerenju, a svima mogu obećati da ću i dalje davati svoj maksimum kako bi reprezentacija igrala na što višoj razini, kao što i priliči kvaliteti igrača koje imamo u svojim redovima - dodao je izbornik Zlatko Dalić.

  Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza verificirat će ovaj dogovor na sjednici idućega tjedna, nakon čega će biti potpisan ugovor o suradnji.