CROPIX
TRENING VATRENIH

FOTO: ZLATKO DALIĆ PO PRAVOM PLJUSKU POVEO PRVI TRENING VATRENIH UOČI SLOVAČKE Luki Modriću kasnio avion, Vlašić i Jedvaj radili u fitnesu

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 02. rujan 2019. 22:18

Zlatko Dalić poveo je Vatrene u prvi trening u 19 sati na terenu Hitrec-Kacijan. Srušila se kiša, pravi pljusak na kraju vrućeg dana, najava je bila u dijelu poslijepodneva, nitko se nije iznenadio.

- Već je postala tradicija da je hrvatska nogometna reprezentacija vjesnik jeseni. Svake godine kad se okupimo, završi ljetno i počinje jesensko vrijeme - s dozom sarkazma primijetio je glasnogovornik HNS-a Tomislava Pacak.

Gledatelji na treningu nisu bili predviđeni, izostali su čak i pojedini koji često znaju navratiti, vjerojatno ih je sve uplašila kiša. Izbornik Dalić, pomoćnici Ladić i Olić, kondicijski trener Milanović te trener vratara Mrmić imali su na travnjaku 19 igrača.

Nikola Vlašić i Tin Jedvaj vježbali su u fintesu. Luka Modrić nije stigao u predviđenom roku, kasnio mu je avion iz Madrida pa u Münchenu nije uhvatio let za Zagreb. No Modrić je stigao tijekom večeri, kao i Ante Rebić, koji je potpisao za Milan i odmah krenuo na okupljanje nacionalne vrste.

Najavljeno da bi u utorak predvečer Dalić trebao imati kompletnu ekipu koja mu je trenutačno na raspolaganju. Na igralištu su bila trojica golmana, Livaković, L. Kalinić i Sluga, te 16 igrača: Bartolec, Lovren, Vida, Mitrović, Škorić, Barišić, Melnjak, Petković, Brekalo, Perišić, Oršić, Badelj, Rog, Pašalić, Brozović i Caktaš.

Do utakmice sa Slovačkom Vatreni će imati samo tri ozbiljnija treninga jer je ovaj u ponedjeljak bila rekuperacija nakon vikenda u kojem je većina igrača igrala. Kako je umjesto Rakitića i Kovačića Dalić aktivirao pretpozive Rogu i Caktašu, i dalje ima kadar od 23 imena.

Linker
14. svibanj 2024 19:24