GLASGOW, SCOTLAND - DECEMBER 12: Borna Barisic and Ryan Kent of Rangers FC battle for possession with Nicolas Burgy of BSC Young Boys during the UEFA Europa League group G match between Rangers FC and BSC Young Boys at Ibrox Stadium on December 12, 2019 in Glasgow, United Kingdom. (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)
Ian MacNicol Getty Images

NIŠTA OD VIKENDA

STIGLA LIJEČNIČKA PRESUDA: BARIŠIĆEVA NOVA OZLJEDA NIJE BEZAZLENA 'Pretrpio je snažan udarac u području bubrega, nadzirat ćemo ga sljedećih dana!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 21.02.2020. u 22:30

 • Borna Barišić neće igrati za Glasgow Rangers u nedjeljnom susretu sa St. Johnstoneom u Perthu. Hrvatski reprezentativac dobio je snažan udarac u području bubrega na utakmici Europske lige s Bragom.

  Suparnički igrač u skoku ga je opalio nogom u predjelu leđa s lijeve strane. Bol je bio jak, nije mogao nastaviti susret od 73. minute, a preskočit će i prvenstveni dvoboj.

  - Barišić je pretrpio snažan udarac u području bubrega pa je izvan ekipe za vikend. Nadzirat ćemo ga tijekom sljedećih dana - kazao je Gary McAllister, pomoćnik trenera Stevena Gerrarda. Nekad također renomiran veznjak i škotski reprezentativac.

  Barišić je prije toga preskočio dva susreta Rangersa zbog lakšeg istegnuća bedrenog mišića. Nije se radilo o težoj ozljedi, a niti ova ne bi trebala biti razlog za duže izbivanje. No, to će kazati liječnici.

  Radilo se o dramatičnom dvoboju u kojem je Braga vodila 2:0, a Rangers okrenuo na 3:2. Bilo je čvrstih startova, Barišić se nije štedio, dobio niz duela, ali u jednom je naletio na kung-fu potez protivnika.

  Iz drugih medija