(l-r) Domagoj Vida of Croatia, Mario Mandzukic of Croatia during the 2018 FIFA World Cup Russia Semi Final match between Croatia and England at the Luzhniki Stadium on July 01, 2018 in Moscow, Russia(Photo by VI Images via Getty Images)
VI-Images via Getty Images

'NE ZNAM TKO MOŽE SUMNJATI U NJEGA'

VATRENI UPORNO NAGOVARA MANDŽU NA POVRATAK U REPREZENTACIJU 'Neka ga probaju Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a nagovoriti ako već mene ne sluša'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 28.12.2018. u 19:47

 • Domagoj Vida je u velikom intervjuu za Sportske novosti komentirao i sjajnu sezonu svog dragog prijatelja Marija Mandžukića kojeg, kako nam otkriva, uvijek kad se čuju nagovara na povratak među Vatrene.

  Kazali ste da se Mario Mandžukić stalno javlja kad je reprezentacija na okupu, da mu nedostaje. Je li vas iznenadilo što se oprostio i kako vam je to objasnio?

  - Dobro ga poznajem, znao sam i ranije da će zaključiti reprezentativnu karijeru ako napravimo veliki rezultat. Da će se fokusirati više na klub. Mislim da je mogao ostati i pomoći nam. Bio bi nam od velike važnosti. To je njegova odluka, treba je poštivati. Uvijek kad se čujemo, ja mu i u zezanciji i ozbiljno govorim da se vrati, a neka ga probaju Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a nagovoriti ako već mene ne sluša.

   

  U Juventusu igra u velikom stilu, zabio je osam golova u Serie A.

  - Ne znam tko može sumnjati u njega.

  Nažalost, kad Mandžo nešto odluči, gotovo ga je nemoguće razuvjeriti. Imate težak posao.

  - Da. Vrlo težak.

  Iz drugih medija