MIGUEL MEDINA AFP
SERIE A

CRISTIANO RONALDO BRILJIRAO, ZLATAN DEBITIRAO, ALI SE UKLOPIO U SIVILO MILANA Juventus pregazio momčad hrvatskog reprezentativca, sjajna Atalanta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2020. 18:28

Odigrane su još tri utakmice 19. kola talijanskog nogometnog prvenstva. U Torino je stigla hit momčad dosadašnjeg dijela prvenstva, Cagliari u čijem je veznom redu svih 90 minuta odigrao hrvatski reprezentativac Marko Rog. I dobro se momčad sa Sardinije držala cijelo prvo poluvrijeme, ali je u nastavku uslijedio Ronaldo show.

Nevjerojatni Portugalac zabio je u 49. za 1:0, pa u 67. s bijele točke za 2:0, treći gol za domaćine postigao je Gonzalo Higuain (81. minuta, Ronaldo asistencija!), a minutu kasnije Cristiano je svojim trećim pogotkom postavio konačnih 4:0. Marko Pjaca bio je na klupi aktualnog lidera Serie A.

Milan je nastavio s blijedim partijama ove sezone, na San Siru odigrali su 0:0 protiv Sampdorije. Domaći su bili bolja momčad, ali daleko najveće uzbuđenje na tribinama izazvao je ulazak Zlatana Ibrahimovića u 55. minuti umjesto Piateka. No, niti veliki Šveđanin nije uspio probiti gostujuću obranu. Ante Rebića nije bilo niti na klupi Milana.

Momčad Atalante, koju su izvrsno upoznali svi Dinamovi navijači, nastavila je s izvanrednim igrama. Kod kuće su demontirali Parmu s čak 5:0, a Mario Pašalić je ostao na klupi pobjedničkog sastava.

Linker
25. travanj 2024 12:50