Getty Images
NIJE IH ŠTEDJEO

POZNATI GAZDA NOGOMETNOG KLUBA ŽESTOKO OPALIO PO UEFI 'Ovdje se leševi odvoze u kamionima, a oni misle samo na novac!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2020. 17:19

Massimo Cellino jedan je od onih predsjednika, vlasnika nogometnih klubova, a koji definitivno imaju - "kraći fitilj". Nije baš biranim riječima govorio o Uefi, a u intervjuu koji je dao za Gazzettu...

"Ovo što Čeferin i ekipa pričaju je totalna glupost. Kako će klubovi napraviti proračune za sljedeću sezonu ako ova ne završi do 30. lipnja!?", rekao je vlasnik Brescije analizirajući stav Uefe da svi moraju završiti svoja nacionalna prvenstva, jer bi u protivnom mogli ostati bez mjesta u europskim natjecanjima.

Robin VAN LONKHUIJSEN / ANP / AFP) / Netherlands OUT - Belgium OUT
ROBIN VAN LONKHUIJSEN AFP

"U Uefi razmišljaju samo o svojim ekonomskim interesima i o euro-natjecanjima. Tjeraju nas da igramo utakmice svaka dva dana? Hoće li možda oni učiniti to da dan ima 72 sata?", rekao je i dodao gas:

"Pa zašto ne budu konačno od koristi! Zašto nam ne pošalju respiratore ovdje u Bresciju? Bili bismo im zahvalni, jer ovdje se leševi odvoze u kamionima, ovdje gdje smo u centru epidemije".

Upozorio je na još jedan problem:

"Pa igraći će izaći na travnjak poslije 45 dana potpune neaktivnosti. Pa bit će im potrebno mjesec dana da uđu u formu. Jer inače, će svi završiti na štakama! Nastavak sezone? Po meni je to čisto ludilo!", zaključio je.

Linker
26. travanj 2024 16:48