Soccer Football - 63rd Ballon d'Or - The Grand Palais, Paris, France - December 3, 2018 Real Madrid's Luka Modric with the Ballon d'Or award REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

PROCURILI DETALJI

ŠPANJOLCI OTKRILI NEPOZNATI DETALJ U UGOVORU LUKE MODRIĆA KOJI GA JE 'SPASIO' Kapetan Vatrenih osvanuo na naslovnici Marce

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.05.2019. u 08:29

 • "Prvo je bio Toni Kroos, onda Nacho Fernandez i posljednji igrač koji će službeno produljiti ugovor s Real Madridom bit će Luka Modrić", tim riječima Marca započinje svoj tekst pod naslovom 'Zlatna lopta donijela Luki Modriću još jednu godinu ugovora'.

  Sportske novosti ranije su pisale kako je Real dogovorio produljenje ugovora s kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije na još jednu godinu i kako će novi ugovor do ljeta 2021. godine i službeno biti potvrđen nadolazećih dana. Marca otkriva kako je zaporavo klauzula u Modrićevom starom ugovoru automatski aktivirala produljenje ugovora s Realom na još jednu godinu. Naime, u ugovoru je stajalo da će do produljenja doći ako hrvatski veznjak osvoji Zlatnu loptu, što se, kako svi znamo, i dogodilo.

  Screenshot
   

  Za razliku od šprošlog ljeta kada se naveliko nagađalo o njegovom transferu u Inter, Modrić će tako imati mirno ljeto bez velikih stresova.

  Marca u tekstu provlači kako Realov trener Zinedine Zidane ima puno povjerenje u Modrića, a za hrvatskog veznjaka navodi da je željan dokazivanja nakon slabe sezone koju je djelomično uzrokovana Svjetskim prvenstvom u Rusiji i nagomilanim umorom.

   

  Iz drugih medija