Photo by Denis Doyle/Getty Images
ŠOK ZA NAVIJAČE KRALJEVSKOG KLUBA

POTRES U MADRIDU! KAPETAN NAPUŠTA REAL? Španjolske naslovnice 'gore' i upiru prstom u jednog čovjeka: 'Sve se događa zbog njega i žestoke svađe'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2019. 17:11

Glavna vijest u najuglednijim španjolskim medijima glasi - Sergio Ramos razmišlja o napuštanju Real Madrida!

Kapetan Kraljevskog kluba razmatra o odlasku na ljeto nakon što je na Santiago Bernabeuu proveo dugih 14 godina, javljaju i AS i Marca.

"Sve se događa zbog Florentina Pereza. On je glavni krivac za kapetanove sumnje oko vlastite budućnosti u klubu. Sve je pokrenula njihova žestoka svađa u svlačionici tijekom ispadanja iz Lige prvaka." - piše AS.

MADRID, SPAIN - AUGUST 17:  Sergio Ramos of Real Madrid smiles at Real president Florentino Perez during a press conference to announce Ramos' new five-year contract with Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium on August 17, 2015 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
Ramos i Perez

Španjolci javljaju da je klub nije iznenađen ovom odlukom jer predsjednik već dva tjedna zna sve o ozbiljnim razmišljanjima kapetana Madriđana. Između ostalog, navodno su i prije 15 dana održali sastanak u Ramosovoj kući.

33-godišnji Ramos iza sebe ima 606 nastupa za Real otkako je u klub stigao iz Seville u ljeto 2005. godine. Tijekom tog razdoblja postigao je 84 pogotka.

Kao potencijalni kupci već se spominju Manchester United, PSG, Liverpool, a u nekim kombinacijama i Juventus.

Linker
06. svibanj 2024 01:55