Nikola Kalinić
 Nikola Vilic / CROPIX / CROPIX
SEZONA ZA ZABORAV

ČOVJEK KOJI JE RAZOČARAO ČITAVU HRVATSKU I ZLATKA DALIĆA SE NAKON DEVET GODINA VRAĆA NA OTOK? Velikan lovi napadača Reala, a Hrvata šalje u Englesku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. siječanj 2020. 12:12

Ako je za vjerovati napisima u talijanskim medijima, Nikola Kalinić nalazi se na izlaznim vratima Rome. Naime, prema informacijama koje nudi Corriere dello Sport, prva želja 'vučice' ove zime je igrač Real Madrida Mariano Diaz koji bi trebao biti pojačanje u napadu.

Njegovim eventualnim dolaskom u klub mjesto bi izgubio Nikola Kalinić kojeg bi Roma proslijedila na Otok, točnije u Newcastle. Kalinić bi se tako vratio u Englesku nakon devet godina gdje je nekada branio boje Blackburn Roversa.

Kada je u pitanju Mariano Diaz, spomenuti ove sezone još uvijek nije upisao niti jedan nastup za 'kraljevski klub', ali bez obzira na sve u Madridu bi za njegovu posudbu tražili minimalno šest milijuna eura.

Zagreb, 091117. 
Stadion Maksimir.
Utakmica dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018., Hrvatska - Grcka. 
Na fotografiji: Nikola Kalinic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Podsjećamo, Kalinić je igrač Atletico Madrida na posudbi u Romi, a u Fiorentini je igrao između 2015. i 2018. godine i upisao je 33 gola u 84 nastupa za 'Viole'. U redove Rome stigao je početkom rujna, ali se nije uspio nametnuti i dokazati...

Linker
22. travanj 2024 10:34