Giuseppe Bellini/Getty Images
PIŠE MUNDO DEPORTIVO

DANI OLMO NA KORAK DO VELIKOG TRANSFERA!? Španjolci tvrde: Posao je pri kraju, zna se i iznos za koji će Dinamo prodati svog najboljeg igrača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2019. 10:03

Dani Olmo vruća je roba na nogometnom tržištu. Najbolji i najskuplji igrač Dinama gotovo pa sigurno napušta Maksimir, a lista potencijalnih kupaca svakim je danom sve duža.

Posljednji u nizu spominje se Tottenham, a prema tvrdnjama Mundo Deportiva cijeli posao je jako blizu realizacije.

Cifra koja se spominje je 25 milijuna eura, a pregovori s Dinamom i predstavnikom mladog Španjolca navodno su ozbiljno uznapredovali u večernjim satima četvrtka.

Većina stranih medija piše da engleski velikan cilja i na Argentinca Giovanija Lo Celsa, 23-godišnjaka koji trenutno igra u Betisu. Spursi za njega nude čak 68 milijuna eura, ali traži se čak sedam više pa je izgleda tu zapelo u pregovorima. Olmo se onda nameće kao sjajan plan B.

Zagreb, 260519.
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica 36. kola Hrvatski Telekom Prve lige, 
GNK Dinamo -  Hajduk Split.
Na fotografiji: Izet Hajrovic, Dani Olmo, slavlje gol.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

Olmo je, podsjetimo, proteklog vikenda postao europski prvak s U-21 reprezentacijom Španjolske. Bio je čak i proglašen najboljim igračem finala u kojem su on i suigrači pobijedili Njemačku.

Upravo zbog tih sjajnih predstava, može se zaključiti da će Dinamo pokušati izvući još više novca jer spomenutih 25 milijuna je iznos koji se spominjao još prije Olmovih majstorija na Euru. Posljednjih se dana, uz Spurse, kao potencijalni kupac pojavio i Manchester United.

Podsjetimo, 2008. godine je Tottenham iz zagrebačkog kluba doveo Luku Modrića. Englezi su tada Modrima isplatili 21 milijun eura.

Linker
26. travanj 2024 18:29